Super snelle verzending’

Producten nog niet ontvangen, maar heb zoveel goede verhalen gehoord dat ik ervan uit kan gaan dat het om goede kwaliteit gaat! Zaterdag besteld, zonder bericht dat t op de post is! Hoe snel wil je het hebben! Mega tevreden!!

Bestelling de volgende dag al in huis!

Fünf Sterne

Schnell und gut nach Deutschland geliefert.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Veel keuze en snelle levering

Bestellen gaat vlot, prijzen zitten goed en volgende werkdag al in huis. Groot voordeel is dat het pakketje gewoon in de brievenbus kan zodat we niet thuis moeten blijven wachten.

Sneller levering

Besteld en volgende dag geleverd. Super tevreden.

Ik bestel hier graag. Het wordt supersnel verzonden en ik vind het de volgende werkdag al in mijn brievenbus. Ook de prijzen zijn goed te doen en ze hebben eigenlijk alles wat ik nodig heb voor mijn elektrische sigaret.

Top service!!!!

er was een probleem met de tank. maar werden meteen vervangen. beste bedrijf!!

geen track&trach ontvangen en wel betaald

geen track&trach ontvangen en wel betaald zou geleverd worden 17-08-21 niks ontvangen gr, ag slaghuis

Fijne ervaring

Eerste keer bestelling geplaatst en er zullen er nog volgen ;-) Bedankt voor de vlotte en goede service!

TOP shop

Levering in minder dan 24h, goed en stevig verpakt. Webshop is goed ingericht en gemakkelijk te gebruiken. Veel betaalmogelijkheden. Wel spijtig dat er door de wetgeving geen afbeeldingen te zien zijn van producten. Een dikke wolk voor jullie.

Zeer snelle levering & goed product. Nu kan ik zieke wolken produceren.

Het werkt prima

Heel goede kwaliteit van de vape

Netjes verpakt dik in orde!

Levering duurde wel lang .maar kunnen jullie niets aan doen .top product.

netjes

Snel geleverd en keurig verpakt

Snel en netjes verzonden,

Snelle verzending, overzichtelijke site, veel keuze

Great service

Super well organized and well done. Bravo Mr Joy.

Alles in orde.

Alles was in orde en correct verzonden.

Goede service en snelle levering

Ik zocht een ander model e-cigaret en hier hadden ze als enige dat wat ik zocht. De Innokin Jem Pen. Goede aankoop geweest. Ik beveel Mr. Joy dan ook zeker aan.

Supersnelle levering en veel goedkoper dan een shop in Leiden!!

Voor eerst besteld, maar al met al zeer tevreden over de service en levering... En veel goedkoper dan andere shops...

Tevreden

super

voor de 2e maal wat besteld, uitermate snelle levering goeie prijs en heel snelle service, makkelijk te bestellen en betalen, zeker een aanrader!

Binnen een uur na de bestelling had ik al een mailtje met daarin de track&tracé code dat het de volgende dag al geleverd werd.

Top shop!

Fijne site, jammer dat er geen productfoto's meer mag worden getoond dan is het soms zoeken. Contact verloopt ook super, snelle reactie gehad op mijn email.

Fijne vapeshop verstuurd snel

Goed assortiment zouden wat meer mech mods mogen verkopen maar ergste reden over snelle verzending

Supersnelle levering!

Duidelijke website, volledige omschrijvingen en supersnelle levering!