Super top!

Super goede prijzen & smaken. Ook heel snelle levering, volgende dag al in huis (België)!

Snelle levering! En product precies zoals omschrijving!

Het is echt super snel bezorgt! Product werkt zoals het hoort! Kreeg de site op aanraden van vrienden en kan niet anders zeggen als dat ook ik super tevreden ben!

Fantastisch!

Al verschillende bestellingen gedaan, altijd correct en snel in huis!

Alles goed en snel geleverd

Het grootste voordeel is dat je met een VISA of MASTERCARD kan betalen Voor de rest veel keuzes veel Coils, Liquids, Vapes enzovoort. Wordt snel bezorgt Joy houdt zich aan zijn worden =)

absolute top!!

je levering staat niet snel maar supersnel bij je thuis!! topwinkel!

Mr Joy maakt waar wat ze beloven

Pakketjes worden super snel bezorgd door DHL!

Bestel hier graag mijn liquids

De website is heel duidelijk en bestellingen worden volgende dag meteen afgeleverd aan huis

Aanrader snel in huis volgende dag

Absolute aanrader voor iedereen die graag vaped!!

Tevreden en raad het zeker aan om hier te bestellen

Tevreden klant

Een zeer goede ervaring

Ik heb mijn koko prime vape kit besteld in de ochtend en door maar 5 euro meer te betalen heb je hem de zelfde dag in huis! Geweldig apparaat omdat ik bezig ben met stoppen met roken steek ik er maximaal 2 op op een dag ipv een half pakje! Het is zeker een aanrader. Makkelijk om mee te nemen en lange batterij duur.

Erg tevreden over mr Joy

Goede prijs en snelle levering, zelfs in het weekend. Duidelijke info en zal hier zeker vaker bestellen

Fijne snelle levering en de website is makkelijk alles te vinden

Fijn en makelijk

Matig

Vrijdag besteld, echter maandag pas in huis. Terwijl overal staat ‘de volgende dag’. Na een mail gestuurd te hebben, krijg je als antwoord alleen een herhaling van de track en tracé code. Verpakking was bij aankomst ook nog eens open. Bestel hier nooit meer.

Snel en eenvoudig

Eenvoudig en vooral overzichtelijke website. Bestelling was snel geplaatst en snel geleverd.

Savonds mijn vaper besteld en de volgende dag al in huis! Heel blij met mijn vaper, makkelijk in gebruik!

Heel tevreden, snelle verzending

Heel tevreden en snelle verzending

As promised

I put my order in and it was promptly delivered at the earlier end of the stated time, so I am very pleased with your service, thanks

***

Nog steeds ***.

Uitstekende levering.

Product was accuraat, kwam op tijd en voor een goeie prijs! Ook vond ik de feedback wat betreft de verzending heel uitgebreid en natuurlijk de goede service van DHL. Ga zo door, ik kom nog wel eens terug!

Besteld en de dag erop ontvangen. Proper verpakt en snelle service

Can be sales if you take more

Recommend seller,product perfect

Gewoon besteld, betaald en ontvangen

Bestelling , betaling en levering zonder gedoe, vlot en rimpelloos, Top!!

hele snelle levering