Super snelle goede levering en kwaliteit

Mijn ervaringen met mr joy is super .snel geleverd je wordt netjes op de hoogte gehouden waar je zending is .netjes verpakt

Snelle reactie op de vragen die ik had, en een geweldige snelle levering! De vapes die ik heb zijn ook top!

Super tevreden, snelle levering, goede producten

Zeer snelle levering en goede producten. Ga zeker meer bestellen.

Voldoende keuze en snelle levering. Prijs is goed.

Uitstekende Service!!!!

Was opzoek naar een nieuwe pod voor mijn Vaper. Gevonden bij mr. Joy en direct besteld. Super heldere communicatie via de mail en werd mooi op de hoogte gehouden van stand van zaken. Volgende dag zoals omschreven netjes aangekomen. Kortom volgende keer bestel ik hier weer :D

Makkelijk bestellen en snelle levering. Prima

Altijd te laat en producten over datum

Voor 23:30 besteld volgende dag in huis? Maak daar maar twee dagen laten van. (probleem overigens van DHL, dus niet direct van de webshop) Echter kiezen ze er wel zelf voor te verzenden met DHL, je krijg ook geen andere keuze. Iets besteld, kreeg ik binnen en was 2 maanden over de datum, ik moest maar even ruiken en proeven of het nog goed was, dan kon ik het gewoon nog gebruiken. Rare praktijken...

Heel snelle levering

Belangrijk dat ze mij smaak hebben dat is niet overal.En een. Snelle levering en de gootkoopste die ik tot nu toe heb gehad . Is voor mij de eerste bestelling en zal zeker meer bestellen .

Snelle verzending

Snelle verzending

Goed & snel

Een goede en snelle levering. Fijne website en veel keus

Volgende dag bestelling in huis

Goede kwaliteit en snel verzonden

Prima kwaliteit producten en zoals beloofd de volgende dag geleverd. Ik raad deze webwinkel zeker aan.

Zeeeeer snelle levering goed verpakt kon idd in onze brievenbus dank U

mr-joy had alles snel en goed afgehandeld.

mr-joy had alles snel en goed afgehandeld, de volgende dag lag het pakket al in de brievenbus.

Leuke ervaring

Zoals weergegeven op de webwinkel,vandaag bestelt morgen in huis. Product enkel €'s goedkoper gekocht in de webwinkel dan in mijn vape winkel. Alleen jammer dat er geen foto´s meer worden weergegeven onnline van de accessoires.

Pakketje was snel binnen en helemaal compleet. Alles doet het! Alleen niet de volgende dag zoals het staat op de site, maar 1 dag later. Ook geen ramp

Komen afspraken na

De prijzen zijn super! Op tijd geleverd. Ben zeer tevreden.

Was weer helemaal prima!

- Goede communicatie - Brievenbuspakketje - Fijne prijzen mr joy eliquids! Ik ben tevreden

perfecte uitvoering

ok

zeer snel

zeer snelle levering van top producten

Super!!!

Ik heb 2 Eleaf Istick basic besteld. Ze waren per stuk al tien euro goedkoper dan bij andere webwinkels. Super snelle communicatie dito bezorging! Dank jullie wel, groet, Maja

Verzenddatum was apart, stond bij over 2 dagen geleverd maar kwam de volgende dag al. Niet dat ik het erg vind kwam juist goed uit, alleen mag wel duidelijker zijn de volgende keer. Verder alles in orde...

Product is good, but lies about delivery time

I've ordered before 12am on Thursday, and it came only on Monday. I'm satisfied by products, they came without any damage, but I'm a bit upset, that they lie about delivery time.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja