Ik heb de liquids 2 dagen geleden besteld en heb ze deze morgen ontvangen.

Snelle levering goed product

Ik heb hier mijn vape gekocht. Kocht hem om 10uur in de ochtend en savonds had ik hem. Zeer tevreden.

Levering niet aangekomen.

Zou een dag later geleverd worden. Hele dag gewacht. Niets. Vervolgens vertelt de track & trace dat het pakketje voor 22u geleverd wordt. Niets. Nu vertelt track & trace dat de levering onbekend is. Waardeloos.

Zo wil je overal als klant geholpen worden

Duidelijke website met goede informatie (juist ook voor de niet zo ervaren vaper). Eenvoudig bestellen. En volgende dag geleverd, zoals beloofd op de site. En tussentijds wordt je ook nog op de hoogte gehouden van je bestelling via de mail. Top!

Het bestellen ging super makkelijk en fijn ik kon ook snel mijn bestelling geleverd krijgen dus helemaal top

Veel keuze goeie prijs. Heel snel binnen goeie levering! Vaker hier bestellen

Goed en snel geleverd

Brievenbus bezorging is handig

Super wil niet anders meer.

Delay and not complete

My package arrived after three days not in the next day and aome of the staff was not there and I had to pay for everything. So annoying and very bas service.

Lekker snel!

Ik ben heel blij dat ze mijn coils hadden en dat het zo snel geleverd kon worden.

Snel geleverd goede service

Alles is snel geleverd en bij vragen beantwoorden ze snel en komen tot een goede oplossing :)

Prima service!

Mijn bestelling was om een of andere reden niet compleet. Zeer snel opgelost en nagezonden, prima service! Aanbevelen vind ik altijd een lastige vraag die naar mijn idee niet in beoordelingen zou moeten worden gevraagd. Ik associeer aanbevelen met werk ofwel, ik zou dat zéker doen als ik in dienst zou zijn bij mr-joy maar anders niet.

Goede en nette levering van het product top

Leuke site veel keuze

Afspraak is afspraak

Prima website, uitgebreid assortiment en snelle, correcte levering. Aanrader.

Snel bezorgd. Heb wat van alles op voorraad.

Super goed

Goed en snel

Uitgebreid assortiment, goede prijs, snelle levering

Als vermeld hierboven :)

Goeie service snelle levering

Snelle behandeling en goede service! Mijn pakketje was goed binnen gekomen en ga er zeker vaker bestellen!

Zeer goede prijs & snelle levering

Zeer goede prijzen en supersnelle levering, zelfs in België de volgende dag geleverd.

Voor 3 kleine busjes zo een grote verpakking is verspilling van materialen

Gewoon perfect

Goede en snelle levering

Betaal voor extra snelle levering maar niks diezelfde dag onduidelijke recties

€5 betaald voor vandaag in huis service voor een verrassing voor vanavond. En het enige wat ze zeggen is kunnen niks voor u betekenen. Raad het af hier te bestellen zeer klantontvriendelijk