Wat een top snel goedwerkend ideaal bedrijf voor jou vape producten!

Toppers

Super toestel

Super vaper , beste die ik ooit had

Snelle bezorging. Bestelling de volgende dag al binnen, ondanks ik pas laat in de avond had besteld.

Ordered 9 pm received next day 1 pm wow

The delivery is super fast also the liquid and devices were in a perfect state and sealed Will definitely recommend

Snelle service !

Super, vandaag besteld en morgen komt ons pakje al toe. Dit op mijn verjaardag vind ik natuurlijk super geweldig!!!

Incomplete levering

Incomplete levering hierover een mail gestuurd

Ruime keuze

De wet verbied plaatjes en dat is jammer. Ik bestelde op een donderdag en kreeg mijn spullen netjes en klein verpakt op maandag in de middag terwijl vrijdag was belooft. Op zichzelf vond ik dat geen probleem maar je zit toch te wachten mede ook omdat ik het pakketje niet kon volgen (had een storing) Op het moment dat ik wilde bellen kwam het pakketje aan waar de postbode hem niet door de brievenbus kreeg. Al met al liep het bij mij iets in de war maar de winkel heeft mijn vertrouwen wel gewonnen en zal zeker nabestellingen doen

Prima assortiment, prijzen en verzending

Prima ervaring! Duidelijke website en genoeg keuze. Verzending was snel, ook al zat er een zondag tussen. Fijn dat het pakketje in de brievenbus past!

Heel goede service!

Snel en goed ik had mijn postcode niet niet ingevuld en dat is zonder problrmek door mr Joy opgelost!

Je kan alle info makkelijk vinden. Plus je kan makkelijk alles weten over het product top service in het kort

Zeer tevreden over de online service van Mr Joy

Mijn bestelling zeer snel bezorgd door DHL

Supersnel

Perfecte prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering.

Snelle en vlotte afhandeling!

Overzichtelijke site, correcte afhandeling. Kortom vlotte service!

Prima service, snel geleverd.

Prima service en snel geleverd Minpuntjes: De bezorging door DHL/GoParcel laat zwaar te wensen over. Niet de fout van Mr. Joy, maar heb het al eerder bij ze aan gegeven en daar is niets mee gedaan. Verder moest 1 flesje aroma worden nageleverd. Dit ging op zich snel, maar waarom 1 flesje verpakken in een doos die zo groot was dat deze niet door de brievenbus past?

Super snel

Heel snelle service en levering Niets slecht op te zeggen alleen mega positief

Super! A++++

Snelle service, prima prijzen!

Goed en super snel geleverd!!!

Heb een mod box besteld van het merk Greek Vape Aegis. Mijn vorige was van het zelfde merk en ik kom steeds terug bij deze gewoon omdat hij het beste is vind ik.!!! En p.s en hij kan tegen een stootje ook wel belangrijk!!!?

Supersnel geleverd

Afspraak is afspraak

Levering volgens afspraak; snel en adequaat.

Heel erg goed

Hele goed service, snel en mooi geleverd. Top website.

Tevreden klant! Zeer snel bezorgd

Vijf sterren, heel tevreden

Mr Joy heeft veel lekkere smaakjes koop hier graag

Veel verschillende smaakjes en sneller serivce

Fast delivery service the next day

Fast and good quality

Heel chill dat er zo veel keus is

Ruime keuze

Top shop, goeie service en snel

Top shop!