redelijk tevreden.

pakketje was 2,5 uur te laat,en helaas had ik het verkeerde artikel. het kost me 8 euro om het retour te zenden,vind ik erg jammer.

Een stuk goedkopen dan andere verkopers. Oom fijn dat er met klarna betaald kan worden, snel en netjes geregeld.

Levering bijna sneller dan dat je hebt besteld

Prima service van mr-joy. Bestellingen gaan zo snel de deur uit, een soort Overtoom Den Dolder van vroeger.

Goede verkoop goeie website

Het is allemaal makkelijk te vinden het is snel binnen goede prijzen ook

Helmaal top

Snelle bezorging, top producten!

Uitstekend en snel.

De pakketjes komen altijd een dag na het bestellen. De site heeft veel keuze aan vapes en e juice. Wel jammer dat ze de foto’s niet tonen.

DHL pakket aan deur afgeleverd binnen dag

Vandaag bestelt morgen ochtend in huis klopt hier echt

Bestel hier al mijn liquids en altijd tevredenen over service niveau

Tevreden klant

Vijf ster voor gemak en de snelheid van bezorging

vijf ster

Smok Nord bestelt en volgende dag in huis

Snel in huis

Super service door Mr Joy en DHL

Super zaak!

Altijd bezorgd binnen afgesproken tijd en goede producten

Altijd tevreden!

Al jaren mijn vertrouwde adres

Ik bestel daar al vanaf het begin mijn E-liquids, vaporizers, coils etc… Ze zijn betrouwbaar in kwaliteit, alle bestellingen heb ik tot nu toe altijd de volgende dag ontvangen, prima service! Nooit problemen gehad. Een echte aanrader dus!

Prima winkel

Goede ervaring, ik raad het iedereen aan?

Goeie service

Ik kan mijn paket meteen de volgende dag ophalen. En de site zag er goed en overzichtelijk uit ik ben zeer tevreden!!!

Mr joy service and delivery is perfect.

Vrijdag avond en zaterdag middag geleverd. Bijna ongelofelijk. Top service. Aanbod in disposable e sigaretten is iets minder. Weinig smaken op voorraad van zowel Elf bar als Geek bar. Dat mag wel beter !!

Zeer snelle levering, gewoonweg top!

Binnen 16 uur de bestelling in huis, geweldig!

Producten door DHL zeer snel bezorgd

Hoge service van MR Joy en DHL

Goede service, snel in huis en hoge kwaliteit producten

Producten zijn van hoge kwaliteit die ik geleverd heb gekregen

Koop hier al jaren al mijn esmokers. Heel tevreden over Mr Joy

5 sterren

Voor 23:30 besteld 2 dagen later in huis

Helaas zie ik met enige teleurstellig dat mijn pakket die ik maandag bestelde pas op woensdag komt, de website geeft mij dus onjuiste informatie

Zeer slecht

Schrijven voor 23:30 besteld volgende dag geleverd. Zijn nu 5 dagen verder nog niks geleverd. Klantenservice is even langzaam. Mailtje gestuurd geen antwoord.

Gewoon goed, zoals het hoort

Levering snel en Keurig verpakt.

Super Quick Delivery

Super quick delivery, but a bit pricier compared to other site.

Gewoon Top!

Reeds enkele bestellingen geplaatst en telkens de volgende dag geleverd (in hartje België) en in degelijke verpakking. Vandaar top service!