Bestelling altijd snel in huis. En netjes verpakt

Top kwaliteit en steeds snelle levering!!

Super website

Super , beste website

Ruim aanbod voor acceptabele prijzen

Het verschil tussen de 'chop' hier in Amsterdam en de online aankoop is het verschil tussen prijs en aanbod, voor een vaper met ervaring (aroma, Nic. Booster en pg/vg 30/70)

Grote stock, goede uitleg, snelle levering

Kende niets van e-smoking. Enorm groot assortiment, met veel uitleg en info. Zocht coils voor de Innokin slipstream tank, en vond die nergens anders. Nieuwe vaste klant erbij!

Top servies en snel,doe zo verde

Besteld de volgende dag in de bus. Een voorbeeld van een webshop

Top service zowel met bestellen als leveren!

Makkelijk shoppen en ruime keuze in betaal opties. Snelle levering en goed op de hoogte gehouden tijdens levering. Top gewoon!

Top service, snelle levering

Tweede bestelling by Mr Joy, prima ervaring.

Perfect!!

Zeer tevreden klant!!

Overzichtelijk en veel keuze

Goed geadviseerd

Fijn geholpen en advies gekregen

mijn bestelling is niet aangekomen

ik had een bestelling gedaan en had gekozen voor een snelle levering. na twee dagen kreeg ik een mailtje dat mijn pakket aangekomen zou zijn maar dat is niet zo.

niets ontvangen

blijkbaar vond chauffeur het adres niet het gaat wel over een nieuwbouwwijk dus ik kan niets beoordelen

Snelle levering!!

Voordelige prijs

Overzichtelijke webshop

Veel teveel emails - zo de mensen lastigvallen

Ik heb men bestelling nog niet eens gehad en heb al gigantisch veel emails van jullie ontvangen la om jullie te beoordelen maar ik heb nog niet eens iets ontvangen. Hoe erg kan je mensen lastigvallen!

Schnell & unkompliziert

Unkomplizierte Bestellungen im Online Shop, sofortiger Versand und nach Deutschland kurze Lieferzeit. Alles super, gerne wieder :)

99% is wat overdreven.

Ik bestel bij jullie omdat hierbij de volgende dag wordt geleverd. Maar helaas, ik zal bij de 1% behoren. Pakket werd nog niet behandeld door post staat er bij tracker. Jammer.

Hele toffe service en snelle levering

Tot nu toe van alle e-sigaret/vape sites de meest aangename. Deze site werd mij aangeraden door een medewerkster van de sjamaan in Nijmegen.

Snelle levering, prima site!

Snelle levering, prima site!

Voor 23.30 uur besteld over 2 dgn pas in huis

Wees eerlijk over de leverdatum.

Eerlijk en betrouwbaar

Voor het eerst via deze site besteld, alles is netjes verlopen.

Snelle levering, goede prijzen!

Goede goederen snelle service en verzending

Top winkel

Prettig en snel geholpen en snel in huis