Goede bezorging

Alles staat goed gesorteerd in categoriën.

Kan altijd alles makkelijk vinden wat ik nodig heb. Bezorging zelfde dag, maken beloftes waar in tegenstelling tot andere bedrijven. Echt top.

Kei goed

Snel en goed

Schneller Versand

Habe einen Vaperz Clout Trigoly RTA bestellt. Kam schnell an, Er war wie in der Beschreibung stand. Echt Top

Snelle correcte levering,laag in prijs ten opzichte van andere vergelijkbare site's

Goede webshop, snelle levering

Prima website en goede en snelle levering! Jammer dat er geen pictures meer mogen worden geplaatst. Maar das dus de politiek..

Snelle levering, netjes verpakt

Geen klachten

Top !!!

Top !!!

Helpdesk (tel)

Was zeer behulpzaam en vriendelijk. Compliment aan haar.

Supersnelle levering

Zondagavond om 22:00 besteld, volgende morgen om 11:00 in de brievenbus! Goede producten, goed verpakt en SNEL geleverd.

Kan niet beter!

Bizar, ik bestelde op zondagavond om 19:00uur producten voor mijn Smok Nord. Vanmorgen (maandagochtend) om 10:35 uur stond de postbode voor de deur met mijn pakketje! Menig bedrijven kunnen een voorbeeld nemen aan mr-joy! - super snelle levering - order compleet - duidelijk en een overzichtelijke website Een beter bedrijf dan dit kan je anno 2021 niet vinden. GA ZO DOOR!

Vlugge service

Spijtig dat er geen foto's meer getoond kunnen worden, maar een goede omschrijving doet ook al veel en dit is zeer goed. Zeer goede en vlugge service.

Lekkere smaken

De smaken zijn van prima kwaliteit en de service is super!

Belofte niet gehouden

Ik had om 23.15 bestelt op een woensdag en werd vrijdag pas opgestuurd. Daarnaast heeft de verzender het pas dinsdags geleverd. Al met al geen goede ervaring.

Bestellen en de dag daarna in huis !! En super in hun prijzen

Te lang moeten wachten

Er staat op de site dat je je bestelling de volgende dag ontvangt. Ik denk yessss zit ik niet zonder. Na drie werkdagen pas in de bus.... jammer

Snelle levering!

Vrijdagavond besteld, zaterdag mooi op tijd geleverd. Top!

Snelle en doeltreffende levering.

Duidelijke site en snelle beantwoording vraag. Levering op tijd en goed verpakt. Super!

De site is een beetje onduidelijk

De site is gewoon een klein beetje onduidelijk en ik vond het spijtig dat ik geen tfv16 glaasjes kon kopen.... Het switchen tussen duitsland/belgie/nederland is ook best iritant want als ik in belgie 2 dingen wil bestellen en dat is er niet en de andere niet dan kan ik da niet allemaal in 1 mandje plaatsen

Gebruikersvriendelijk, snel en perfecte bezorging

Prima ervaringen met deze webshop

BON BON

GOED

Snel en goede service

Snel en goede service

Snel gemakkelijk

Snel geleverd gemakkelijk te bestellen .

Leugenaars

Ik heb vanochtend voor 12 uur besteld en krijg hem pas morgen binnen

Kwaliteit tegen een eerlijke prijs met de beste service

Mijn eerste bestelling deed ik om 10:00u en nog diezelfde avond kreeg ik alles netjes binnen en kon ik genieten van mijn nieuwe Pod, de Caliburn G en de nieuwe liquids. Alles was precies zoals beloofd. Goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Service en nakomen afspraken 10+ Frits