Prima levering

Was zeer snel bezorgd en netjes verpakt. Top!

Alles is goed

Goed koop, goed prijs en snelle bezorging :)

Top, behoort tot de beste in zijn soort.

Makkelijk te hanteren, gebruiksvriendelijk. Overzichtelijk per item. Goede omschrijving en keuzemogelijkheden per product .

Snel

Zeer snelle afhandeling

Es genial

Llevo comprado desde Octubre del año pasado y estoy encantada. Seguir comprado.

DHL maakt levertijden niet waar

Vandaag besteld morgen geleverd, no way. Als er de keuze is voor Post NL kom ik als klant weer terug.

alles netjes en snel opgestuurd

s’avonds besteld en volgende dag s’avonds huis,alles netjes verpakt en goede service.

Snelle levering, sterke prijzen en pakketjes die in de brievenbus passen waardoor je niet thuis hoeft te zijn. Top!

Goede website, uitgebreid assortiment en snelle levering - TOP!

Goede en snelle verzending

Pakketje is snel verzonden en het bestellen was over het algemeen zeer gemakkelijk, verder was de prijs / kwaliteit verhouding ook zeer goed. Zeer tevreden over deze site en zal hier zeker vaker bestellen.

Perfect!

Snelle levering, goede kwaliteit gewoon perfect dus

Bestelling

Op de site stond dat mijn bestelling vandaag komt Als je voor 12 uur besteld

Snelle service en goede prijzen

snel en goed uitgelegd

snel en goed uitgelegd

doe ff normaal

mijn bestelling binnen een uur verzonden

The best!

I ordered at 19:30 and it arrived next day at 14:00. Really good experience!

Top service!

Vlot snel top

Goede site met en goeie kwaliteit

Ik had me vape en liquid gekocht gelijk volgende dag in huis en goeie kwaliteit helemaal top

Snelle levering goeie smaken ook werkt goed!

Snel geleverd, maar niet optimaal

Helaas lekt de e-sigaret vaak dus over het product zelf ben ik niet helemaal tevreden. Het bestellen ging heel makkelijk en het product had ik heel snel in huis. De beschrijving op de (mobiele) website staat op een klein veld waarin gescrold moet worden wat ik niet handig vind. Er staat veel informatie op de website. De prijzen zijn beter dan bij andere aanbieders.

Veel keuze, alleen vervelend dat de afbeeldingen niet meer mogen. Maar daar kan mr-joy natuurlijk niets aan doen. Snelle bezorging, bevestiging via de mail. Alles top! Bedankt! Blij met mijn bestelling!

Geweldige service

Helaas kwamen 2 e-liquids kapot aan maar er zijn super snel 2 vervangende kosteloos nagezonden. Snelle service en goed contact met de klantenservice! Producten zijn ook helemaal naar wens. Goede prijzen!

GOED

GOED

Geweldig snel

binnen 1.5 uur 4 mailtjes en verzonden! geweldig, ga hier zeker vaker bestellen.

Goede kwaliteit en snelle leviring!!!

Vandaag besteld morgen in huis? Zeker!! Een super service zoals we dat noemen!! Algeheel een super winkel, alleen een beetje jammer van de regels dat er geen afbeeldingen meer getoond mogen worden maar dat is ook weer niet het eind van de wereld en niet de schuld van de shop!