Goede prijs/kwaliteit en snelle levering.

Fijne service, goede prijs/kwaliteit verhouden en snelle levering. Zondag besteld de volgende dag had ik het netjes in huis. Ze hebben ook regelmatig leuke acties. Prima e-shop!

Top service!

Mijn bestelling was eerst niet goed gegaan. Daarna snel antwoord gehad en mijn nieuwe bestelling de volgende dag gewoon binnen gekregen :)

Slecht!!!

Maandag 19/04 bestelling gedaan en vandaag is het 22/04 mijn bestelling is nog steeds niet verstuurd. Sterker nog ze zeggen van wel maar de track and trace code geeft aan DHL wacht nog op aanleveren van het pakket. Hierop de webshop aangesproken maar elke keer krijg ik in 3 dagen tijd een nieuw smoes. Als ik aangeef wil mijn geld terug dan moet ik wachten totdat het pakket binnenkomt bij mij zodat ik het kan weigeren en daarna krijg ik mijn geld terug! Waarschijnlijk kan ik lang wachten totdat ik mijn pakket krijg aangezien het niet wordt verstuurd door de webshop! Dus kan daarom ook fluiten naar mijn centen! Tevens reageren ze ook niet meer op je e-mailberichten en telefonisch zijn ze ook niet te bereiken! Mensen let op bestel hier niet!!!!

Perfect!

Snelle levering & duidelijk!

Stipt en correct

Elke keer als we bestellen is het snel in huis en altijd correct in orde. Wij zijn zeer tevreden!

Versand

Auf der Seite wird mit 1-2 Werktagen geqorben und nun Warze ich schon mittlerweile über 1 Woche und die Sendung ist immer noch nicht angekommen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

uitstekend!

zeer snelle verzending

Goede service!

Ik ben goed geholpen, juiste product was makkelijk te vinden en voor een goede prijs. De bezorging ging ook makkelijk en snel!

vlotte snelle levering, van top pruducten

snelle levering ruim assortiment

Simpel en heel gebruiksvriendelijk.

Heel overzichtelijk en toch simpel alles terug te vinden en te bestellen, spijtig dat je op de Belgische site geen E-sigaretten zelf kunt bestellen , vandaar de bestelling geplaatst via de Nederlandse site .(maar dus ook probleemloos verlopen) , nu dus nog ff wachten op levering , , dewelke (uit vorige ervaringen) toch wel goed en vlot verloopt.

Minder snelle levering dan verwacht

Eigenlijk mag ik niet zeuren maar op uw website staat toch echt dat de bestelling de volgende dag geleverd wordt, mits voor 23.30 uur besteld. Dat zou ik niet vermelden als u het niet nakomt.

super!

Enorm aanbod - gunstige prijzen - snelle en probleemloze levering.

Die ware ist noch nicht eingetroffen

leider kann ich noch nichts bewerten, da die ware noch nicht angekommen ist

Beste vape site

Mijn favoriete site als ik opzoek ben naar nieuwe vape artikelen of smaakjes alles is zeer overzichtelijk en er is een groot aanbod het is nooit het geval dat ik iets niet kan vinden. Kortom is deze site een echte aanrader!

Uitstekende service, van bestelling tot levering , helemaal top !

Het doet er niet toe wat je besteld, alles word met de grootste zorg behandeld! Alles word netjes optijd geleverd!

Volgende dag ontvangen ! Alles inorde!

Uitstekend service en snelle levering

Overzichtelijk site van producten en duidelijke omschrijving

Op verzending na perfect

Mijn bestellingen zijn altijd prima in orde. Alleen jammer dat ik voor 12 uur bestel (extra optie) om het de zelfde dag te hebben en het dan vervolgens een dag later pas komt.

Prettige site heel betaalbaar en snelle verzending. Helemaal tevreden.

Snel geleverd, goed ingepakt ++

Goede en duidelijke website, snelle levering

groot aanbod, snelle levering, goede communicatie

Zeer snelle levering, en erg voordelig.

Ga hier zeker vaker bestellen

Duidelijke ecommunicatie en snelle service!

De site is makkelijk te gebruiken, het is overzichtelijk. Communicatie is top, na order worden er mails gestuurd met track en trace. Bezorging is er dus niet alleen snel maar ook zelf bij te houden. Ik bestel nergens anders meer !

Goed ensnel geregeld

Ik heb een zeer goede ervaring met Mr-joy de ene dag besteld volgende dag in huis helemaal Too en ook nog een keer mazzel met de actie 10% korting. Zeer tevreen dus echt een aanrader zonder de deur uit te hoevenb toch je product snel binnen. Groetjes, Tamara