Uitstekende snelle service

Ik had iets besteld kwam zelfs eerder dan verwacht + goede communicatie

Na bestelling snel en goed geleverd

Op zondag besteld en verwachtte dinsdag levering maar werd maandag al geleverd, top!!

Snelle levering top jongens

Top levering

Very nice service, products and delivery

I ordered the pod, liquids and cores. The service were perfect, delivery was on time and it was very good service overall

Erg snel binnen

Snel binnen, netjes verpakt in een brievenbuspakketje dus hoef er niet voor thuis te blijven. Erg tevreden

Ruime keuze en snelle levering.

Goed.

Snel simpel en vlug geleverd

Gewoon goed is goed

Simpel&snel!

Overzichtelijk, makkelijk, goedkoop en snelle levering!

Amazing shop and customer service.

Fast delivery, good prices and amazing customer service.

Iqos

Goeeed

super shop

Snel en makkelijk besteld Snelle levering en goede service

As expected

good and fast service as promised.

Sehr schnelle und korrekte Lieferung

Super schnell bearbeitet und geliefert - das nenne ich professionell! Besten Dank

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Super Service

Schnelle Lieferung, super Service bei Nachfrage!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goed.

Supersnelle levering. Keurig verpakt.

Snel geleverd,discreet verpakt,geen naam of adres te zien.s’avonds laat bestelling geplaatst,volgende dag geleverd.netjes aangekomen.

geweldig

de bestelling werd goed op de hoogte gebracht en heel snel geleverd

Geweldig!

Eindelijk een duidelijke site! Zaterdagavond besteld, maandag in de brievenbus. Top!!

Goeden levering

Snel bezorgd

Ik haal iedere maand nieuwe coils voor mijn smok novo 2 en wat flesjes e liquid. Goede prijs en genoeg keuze.

Fijne website, snelle levering

Ik had snel gevonden wat ik zocht en het werd de eerst volgende werkdag geleverd. De optie om voor 12u te bestellen zodat het dezelfde dag geleverd wordt is fantastisch

goed en snel geregeld

Voor de eerste keer bij Mr-Joy besteld. En ik kan zeggen, dat het mij goed bevallen is. Goederen zijn snel en goed geleverd.

Vind alleen heel jammer en raar dat je geen afbeeldingen hebt.zo weet je niet wat je koopt.ik was uren bezig om per naam op Google aan het zoeken tot ik een keuze kon maken. Maar buiten dat gewoon goed en gelukkig heel snel ontvangen.

Super snel en goed geregeld

TOP

Geen volgende dag verzending helaas

Maandag om half 9 's avonds besteld, bezorging wordt verwacht op donderdag..