Gewoon goed.

Duidelijke website. Vriendelijk, duidelijk en snel antwoord op vragen via Whatsapp. snelle levering. Tevreden over de producten.

Zeer snel , veel keuze , top

Zeer snelle service !

Goede producten n snelle levering. Aanrader

Geen plaatjes, maar goede ervaring

Wel irritant dat to de plaatjes niet zichtbaar zijn, maar verder geen problemen gehad met bestellen

Aanrader

Goede webshop

Goede prijs maar helaas verkeerde producten ontvangen

zie hierboven

Goeie service

Bestellen daar vaak en gaat altijd goed.

Snelle levering, goede service

Excellent

Fast and efficient. Got my vape up and running again.

Top en snelle levering

Snelle levering, groot assortiment en duidelijke product omschrijving! Zelfs nog een gratis flesje meloen smaak ontvangen. Top!

Duidelijk zichtbaar van de producten. Gemakkelijk gevonden wat ik zocht

Goed en snel

Zeer ruim assortiment en zeker niet duur. Snelle levering. Bestel zeker weer hier.

Is goed

Is goed bestelling komt snel

Ongelooflijk keurige en snelle levering.

Nog nooit zo snel beleverd geweest van Nederland naar Belgie.

Overzichtelijke site

Site was makkelijk te navigeren. Enig minpuntje is dat het sorteersysteem niet zo goed werkte bij mij waardoor ik moeite had met de juiste artikelen vinden

Super super goeie qualitijd

Super goeie en snelle levering

Altijd snelle levering

Zeer goede ervaring met dit bedrijf. Ik bestel hier al maanden en heb tot nu toe altijd mijn bestelling de volgende dag binnengekregen. Producten zijn tevens reeel geprijsd. Ik blijf hier zeker bestellen, top. Ga zo door. (Y)

Smooth

Uitgebreide selectie en gemakkelijk te navigeren door de website, heeft ook veel betaal mogelijkheden

Super service

Snelle levering!

Snelll

zeer snelle service.. op een feestdag zelfs

Perfect, snel geleverd

Alles in orde, goede prijzen, snel geleverd

Geweldige,snelle service.

's Avonds besteld,volgende dag in huis. Zeer degelijk verpakt. 2de Maal dat ik hier bestel en zo tevreden dat ik steeds hier ga bestellen.

Meteen besteld na het zien van de mysterieuze box

Super service zoals gewoonlijk!

Dag nadien geleverd, perfect in orde.

Uitermate tevreden.

Altijd een snelle levering. Top producten en goede klantenservice.