Annoying pop up menus

I’ve found the large pop up menus very annoying, regularly interrupting the flow of the experience. On the other hand the wide variety of brands and products save the website.

overzichtelijke website,snelle verzending.

Supersnel, topservice

Aanrader

Snelle levering !!

Website is duidelijk en goed. Jammer dat ecocam (ecoliquid) bijna nooit leverbaar is.

topwebshop!!!

niet de eerste keer dat ik hier een bestelling plaats en zeker niet de laatste keer! alles verloopt telkens perfect, en de verzending is uiterst snel. de keuze in de webshop is groot en makkelijk - aantrekkelijke prijzen, kortom een must om elke vaper happy te kunnen maken!!

beste service

heb geamilt met ze binnen 2 uur al antwoord en ben al paar jaar klant altijd top service snel geleverd en top kwaliteit

Correct, goede prijs/kwalitiet

Duidelijke website, correct op tijd geleverd aan een goede prijs

Snel en goed

De producten zijn goede omschreven waardoor je dus krijgt wat je verwacht. De levering is snel en er word goed over gecommuniceerd per mail.

uitstekend bedrijf

Nog nooit klachten gehad. Alles verloopt prima.

Zeer goede service en snelle levering

Snelle en goede service

Snelle en goede service

Snel en duidelijk

Wat gaat dat snel ! Super!

Snelle servive

De producten op Mr Joy hebben een goed prijs/kwaliteit verhouding. Het bestelproces is makkelijk en de levering snel!

Top Preisleistung

Schnelle Lieferung nach Deutschland.

Super !!

Ik heb gegoocheld en kwam hier terecht..! Super veel keus! Super service !

Prima webshop

Tot nu tot zeer tevreden klant van m-joy! Ik kan hem ieder aanraden

Snelle levering en veel keus.

Duidelijk en overzichtelijk

Zeer tevreden!

Goede en duidelijke site. Snelle en nette levering.

lang wachten

ik had een bestelling gedaan 22 maart denk ik en normaal kwam het de dag erna, dan werd het opgeschoven naar de dag erna, toen gewacht van 13u tot 17u en ik kreeg rond 17u een melding dat het weer was opgeschoven naar de dag erna. heb het nu pas de 26ste ontvangen wanneer het normaal de 23ste moest hier zijn. ik heb er geen uitleg bij gekregen waarom ik moest wachten maar het is toch wel hier vandaag en verder geen problemen daarbij. misschien zal ik in de toekomst hier nog dingen bestellen. groetjes Yanick

Bezorgd wat ik wil

Wat wil wil wordt netjes bezorgd

Correct en supersnel!

Groot assortiment en altijd snelle levering

Snel en gemakkelijk

Zeer snel en goed geleverd

Helemaal top

Goedkoper dan andere vapeshops en een groot assortiment.

Excellent service

Great service and very fast delivery.

Snelle levering en klantvriendelijk

Mr-joy levert snel en lost problemen zonder moeite op. Door pakket beschadigingen was de order niet compleet. Naar een mailtje te hebben gestuurd over dit probleem, stuurde Mr-joy het overige product als nog na.