Super goede service

Vriendelijk en levering altijd op tijd.

Snelle levering en goede prijs

Een goede prijs in vergelijking met andere vape webshops in nederland. Ook de levering is zoals beloofd (voor 23:30 besteld morgen in huis). Zelfs in de corona tijd. Zeker een aanrader!!

Altijd prompte levering.

Ik bestel mijn producten al een tijdje bij mr-joy en ik kan in alle eerlijkheid zeggen dat er nog nooit een probleem is geweest. Ook e-mails met vragen worden netjes beantwoord. Kleinere bestelling passen altijd in de brievenbus, dus je hoeft niet de hele dag thuis te blijven, en daar komt bij dat bij een bestelling van boven de twintig euro, waar je meestal makkelijk aan komt, de levering gratis is. Prima bedrijf dus.

Bestelling is prima afgehandeld maar komen bezorg beloften niet na

Ik heb een bestelling gedaan en heb netjes gekregen wat ik besteld had. Voor 12 uur besteld, dan kon ik deze volgens de website dezelfde avond nog ontvangen. Ik kreeg ook een track en trace met dezelfde avond als bezorg tijd. Echter is het pakket pas de volgende dag aan de bezorgdienst aangeboden. Als je dit als webwinkel belooft moet je het pakket wel aanbieden. Of simpelweg deze optie niet geven. In mijn ogen heb je als webwinkel twee essentiële zaken waar je mee bezig moet houden. 1. Leveren wat besteld is. 2. Beloftes die je op je website doet (om klanten te trekken) nakomen. Dus de helft van de sterren voor het correct leveren van het bestelde en 0 sterren voor het veel te laat leveren. Vandaar zeker geen aanbeveling van mij, alternatieven zat.

Lekker snelle levering, niet duur!

vakmensen

Mr Joy weet wat ze in huis hebben, leveren op tijd en zonder extreem kosten.

Snel en gemakkelijk

Ik had meteen gevonden wat ik nodig had, en het was super snel besteld. Het enige dat me een beetje stoorde was hoe chaotisch de website on elkaar zat op gsm

Supergoede en snelle service

Mijn bestelling werd al zeer snel geleverd. Zeer tevreden over. Ook een zeer ruim aanbod.

Vraag voor de eerste keer om deze winkels en was zeer snel antwoord

Vraag voor de eerste keer om deze winkels en was zeer snel antwoord. We adviseren me als een vriend en ik ben aan hem geadviseerd.

Precies zoals ik verwachte, gewoon goed.

Pakket kwam zoals op de site werd aangegeven optijd en door de brievenbus.

Awesome

Fast and good price

Prima website, naar mijn idee niet te sorteren op bijvoorbeeld smaken voor mijn vaper. ( Bijvoorbeeld fruitsmaken) voor de rest prima overzichtelijk. Jammer dat er geen plaatjes bij staan

Goed snel netjes

Snelle levering makkelijke site

Alles super

Kauf lief reibungslos ab

Super snelle verzending en goede prijzen

Super snel

Gisteren besteld op vrijdag nu al binnen

Top site

Goede site met nette prijzen. En vandaag besteld morgen in huis.

Snel en betrouwbaar

Fijne producten, snelle levering. Een echte aanrader

Snelle verzending

Ik heb het nog niet ontvangen maar de verzending is super snel. Kan niet wachten tot mijn bestelling binnenkomt.

Topwinkel

Intussen mijn 3de toestel van Mr Joy toegekregen. Snelle verzending en goede service. Vriendelijk en behulpzaam. Ik kom hier zeker terug

Hier is de klant "De Koning"

Bestelling netjes de volgende dag in huis. Alles word vooraf aangekondigd via de mail. Netjes en zorgvuldig verpakt. Produkten in goede staat! Kreeg er zelfs een kado'tje bij. Ronduit een dikke 10! Zeer goede service!

Satisfied

Fast without any problems

Uitstekende service

Goede en snelle klantenservice top geregeld !

Snel en goed

Goede website, goede prijs en snelle levering