Uitstekend zoals altijd en dat al 2 jaar lang

Goede service reageren snel en zoeken altijd naar een oplossing bestel er met plezier kan er niks anders van zeggen aanrader jazeker!

Na een fout proberen ze deze zsm te herstellen

Misleidend

Ik heb vrijdagavond voor 23 uur besteld en het zou de volgende dag worden bezorgd. Nu krijg ik de volgende dag de track en trace binnen en zie ik tot mijn grote verbazing dat het product niet zaterdag maar pas maandag wordr bezorgd. Als ik dat had geweten had ik hier nooit besteld.

Top service!

Voor 23.30 besteld de volgende dag effectief in huis IN BELGIË! Elke keer al op tijd geleverd

snelle levering en goed kwaliteit

snelle levering en goed kwaliteit

Super snelle levering

Zeer snel geleverd . Had het rond 21u besteld en de dag erna was het geleverd bij ons thuis . Super te vrede . Nu bestel ik om de twee weken hier . Nieuwe klant erbij die zeer blij is

Fijn product en snelle levering!

Fijn product en snelle levering!

Erg goed

Ook al zie je geen afbeeldingen ze halen er het beste uit!!

Helemaal prima

Fijne site, snel gevonden wat ik nodig had. Dag erna in huis.

Top Sehr freundlich und schnelle Lieferung

Bisher hat alles reibungslos funktioniert und wir sind super zufrieden

hele fijne website

jammer dat je niemand persoonlijk kunt spreken om informatie op te doen. Verder snele en correcte afhandeling

Tres bien passer

La commande et tres bien passée

Helaas geen afbeeldingen meer, maar tot nu toe altijd super!!

Helaas mogen jullie geen afbeeldingen meer tonen. Waardoor het iets wat lastig is om je producten te vinden. Maar een super team helpt snel met e-mail of chat. De levering is altijd de volgende dag al binnen!!

Top!!!

Alles naar wensen & het kwam snel binnen ☺️

Goede dienst verlening zoals altijd

Altijd gepast als je je producten de volgende dag in huis wilt

Duidelijk

Snelle service !

Zo besteld, zo geleverd.

Ik bestel, betaal ,en zoals beloofd is het binnen een dag geleverd . Gewoon gemakkelijk en correct.

Super snelle levering!

Donderdag besteld en net al geleverd! Super snel

Dank u Mr. Joy

Tis lastig navigeren op een site waar je geen plaatjes mag vertonen. Maar dat wordt goed gemaakt met een makkelijke website. Je kan zelf of smaak selecteren bij aroma’s en daar zijn ze ongeveer de enige in. Snel besteld, snel geleverd. Top

Super snelle levering. Leuke site

Leuke site, alleen jammer dat je niet kan zien wat je besteld, maar daar kunnen jullie niets aan doen

Duidelijk

Snelle service en scherpe prijzen!

Kwaliteit en snelle levering

De bestelde producten zijn van goede kwaliteit. Ze werden deftig verpakt en de dag na bestelling geleverd.

Snelle verzending , keurig verpakt

Goede service na een klacht van een lege nicotine pod.