Heel klantvriendelijk!

Ik had een aantal vervangingscoils besteld voor mijn vape. deze ontving ik de volgende dag nog! nou deden 4 van de 5 coils het niet goed nadat ik ze in mijn vape had gedaan, ze begonnen te branden en er kwam een vieze verbrande nasmaak bij. typische slechte coil. Ik heb toen een email gestuurd vragend om vervanging of mijn geld terug met daarbij mijn ordernummer en zonder gezeur of wat dan ook kreeg ik de volgende dag een email dat ze een nieuw setje coils hebbem verstuurd. de dag daarna kwamen ze binnen! perfecte klantenservice als je het mij vraagt.

Snelle levering!

Super bedankt

Goede prijsen, veel aanbod

Mr Joy heeft veel eliquid varianten en heeft ze bijna altijd op voorraad. Daarnaast worden de producten snel geleverd en zijn ze goed geprijsd.

Snel en goed verpakt

Super snel

Super snel, zei ik toch al?

Snelle service, duidelijke communicatie!

Een duidelijke en informatieve website, die je goed helpt om een (juiste) keuze te maken. Je krijgt een bevestiging van je bestelling en wanneer deze verzonden wordt met track and trace. Door het brievenbuspakketje hoef je niet thuis te blijven. Het is goed verpakt. De ene dag bestellen de andere dag in huis. Zo zit je nooit zonder! Ik ben super blij!

Good

The experience was good, fast to order. Got confused with some items which were not sold in the NL, still showed in the results and I couldn't add them to the cart. Overall happy

Delivery

I was order before 12:00 and expect delivery in same day. Now I have mail about delivery on next evening.

Best liquid website

i love your website, nice prices and extremely fast shipping

Snel geleverd en kreeg meteen track & trace... Top!

Goede site

Ik kreeg de site via via ma goede site en snel bezorgt

Keurig geleverd en precies zoals beschreven

Spullen heel snel en netjes geleverd precies zoals beschreven

Goede kwaliteit,altijd op tijd

Super schnelle lieferung

Super schnelle Lieferung und ohne Komplikationen. Bin sehr zufrieden

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede prijs, snelle bezorging.

De prijs was zeer laag vergeleken met andere shops en heb het product zaterdag besteld en maandagochtend al ontvangen. Overigens raad ik iedereen mijn aankoop Asgard 25mm van harte aan. Dit is de beste smaak beleving tot nu toe.

Goed, goedkoop en supersnel geleverd

Altijd snelle verzending en groot assortiment

Bestelling is altijd binnen 1 dag binnen en ze hebben een ruim assortiment! Goede webwinkel

Ni huj

Ni chuja

Uitstekende service

Groot assortiment en snelle levering. Ik woon zelf in heg buitenland, geen probleem!

Mijn nieuwe favoriet!

Mr Joy kwam aanbevolen door mijn zus dus maar eens geprobeerd. Wat een keuze!!! Aanvankelijk hing het mis bij Klarna maar de klantenservice is perfect en een dag later lag mijn bestelling keurig verpakt in de bus. Heb een aantal nieuwe lievelings smaken uit het enorme assortiment en kan niet wachten om de rest uit te proberen! :-)

Snelle levertijd, goede communicatie, veel keuze, duidelijke uitleg bij elk product. Alleen maar goede dingen te zeggen over deze webshop!

Goede ervaring

Supersnelle levering

Overzichtelijke site

Makkelijk bestelling te plaatsen

Duidelijke site, snelle levering kortom prima !

Duidelijke site met veel aanbod, snelle levering (volgende dag) in goede verpakking, zeker aan te bevelen.

Duidelijke website en vlotte levering

Ik ben zeer tevreden, vlotte levering en duidelijke website