Snelle bestelling, minder snelle levering

De bestelling was snel geplaatst. Helaas was de slogan ‘voor 23.30 besteld morgen in huis’ niet waar te maken. Daarnaast stond het verkeerde adres op de leveringsfactuur tov het aangegeven factuuradres.

Snelle service!

Mooie site en nette levering!

Great

On time delivery and great products

Veel keus en snelle levering

Al geruime tijd klant en erg tevreden.

super snelle levering top geweldig

super snel geleverd en we bestellen zeker meer

Goede afhandeling

Perfect !!

Super snelle verzending

Voor 23.30 u besteld, volgende dag in huis

Voor 23.30 u besteld, volgende dag in huis...waarom krijg ik dan een mail dat het dinsdag geleverd word?

Quick and easy service!

Ordered from many times and always came on time and very quick, very polite people and a great range of products.

Nice

W van win

Fijne shop

Fijne shop, goede producten makkelijke en overzichtelijke site. Snelle levering

Zoals de kip en het ei, hoort mr- joy bij mij

Snelle en goede afhandeling van de bestelling

Snelle verzending en goede hulp via contact. Alleen jammer dat ik onderdelen van een e-sigaret en base liquid afzonderlijk moest bestellen en hierdoor toch verzendkosten moest betalen.

PERFECT

Ik heb al enkele keren op Mr Joy besteld en ben super content van deze site!! De pakketjes komen altijd op tijd aan & ook altijd in orde. De klantendienst is ook super vriendelijk en helpen altijd snel een probleem om te lossen!

Het bedrijf mr joy houd zich aan zn woord

Aanrader bestel volgende dag in huis

Vlotte service

Zeer snelle levering, op zondag besteld en volgende dag al in huis!

great

thanks!

Heel snel geleverd, en goed kunnen bestellen via hun website.

Prima snel

Best websites winkel

Mijn ervaring sinds kort bij Mr. Joy Met inkopen van elektrische sigaret en een paar van liquids, de webshop zijn super en compleet met al zíjn artikelen. En de gasten ze zijn super vriendelijk en behulpzaam voor de klanten. Van mij ik kan iedereen aanbevolen Van deze winkels !

Super snelle bediening

Nooit verwacht dat ik het de dag nadien ging hebben

De service dat jullie bieden is super veel keuze Levering nooit problemen mee en jullie antwoorden altijd zeer snel En wat echt super is jullie leveren nog naar belgie dat is de max

Veel keus

gevarieerd aanbod

Snelle levering en goede service