Veel keus

gevarieerd aanbod

Snelle levering en goede service

Achteruitgang

De levertijden worden bij lange na niet gehaald. Liquids,vaak met meerdere jaren over de datum Luie aftersales,structuur

Prima service!

Overzichtelijke website, veel aanbod ... en aan een scherpe prijs! Volgende dag was het al geleverd, zeker voor herhaling vatbaar. ☺

Correct en snel geleverd!

Duurt te lang

Hun tekst op de site " voor vier uur bestel morgen in huis" is niet waar. Duurt 5 dagen, en als je mailt krijg je standaard antwoorden. Kortom ik bestel niet nogmaals!

Goed en snelle levering

Ben al jaren tevreden klant

Duidenlijke website, met goede uitleg

Ik vind de mr Joy website erg gemakkelijk te gebruiken. Ik ben nog wat zoekende naar welke E-liquid ik moet gebruiken en deze website geeft erg goed aan welke liquid met welke Ohm weerstand werkt. Dit maakt het erg makkelijk om uit te kiezen welke liquid ik kan proberen Veel andere vape websites geven dit niet duidelijk aan. In eerste instantie had ik problemen met het betaling systeem, maar na een email kreeg ik erg snel antwoord en was het probleem verholpen.

Bestellen en meteen ontvangen.. Mooi..

Snel en betrouwbaar

Zoals wordt aangegeven, kiezen, bestellen, betalen en dag nadien ontvangen!

Snelle levering van mijn Nic salts

Nog geen problemen meegemaakt alleen maar positieve ervaringen.

E smoker gekocht

E smoker gekocht was goedkoopste online en top snel geleverd dankjewel zeker vaker bestellen.

Snel geleverd goede kwaliteit

Snel geleverd goede kwaliteit

Great

Fast delivery & good prices

Top SERVİCE

Telaat

3 dagen na bestelling staat nu aangegeven terwijl ik hem de volgende dag binnen zou krijgen. Ik had hier op gerekend.

Alles komt redlijk snel aan!

Ze sturen alles snel op en het gaat allemaal heel snel!

Zeer goed!

De website is overzichtelijk en er is een zeer uitgebreid assortiment. Bezorging is snel en alles is netjes ingepakt.

Slechtste online ervaring ooit

Volgende dag in huis is niet 4 dagen later, word bezorgd met GoParcel ook een bedrijf met 0 klantenservice. Moet nog maar zien of ik me product binnenkrijg. Laatste keer dat ik me geld uitgeef hier. Nooit meer Trust Pilot geeft een beter beeld van hoe dit bedrijft functioneert. Ook de klantenservice laat genoeg te wensen.

Slecht

Zou gisteren bezorgd worden, heb nog niets ontvangen.maar track en tracé staat op bezorgd .?

de site is makkelijk en overzichtelijk. veel keus. snelle bezorging.

Ruime keuzes, duidelijke site, snelle levering en goede prijzen

Snel verzonden goede prijs

Ik bestel hier in het vervolg mijn E-liquid

Correcte levering, voldoende keuze

Zeer tevreden. Levering altijd correct en snel en zeer uitgebreid assortiment.

Delivery did not show up in the promised timeframe

Sadly still waiting for my purchase. Delivery was promosed the next day but never arrived

• Would you recommend us? No