Snel en keurig ontvangen

Good products and very quick delivery

Top levering

Alles wat ik heb bestelt is uiteraard goed aangekomen en in alle orde SNEL ontvangen. Gekeken naar concurrentie waar ik bij velen heb betaelt heb ik nog nooit zo snel mijn vape supplies ontvangen (de volgende dag) en het kwam in de brievenbus. Volgende keer kom ik zeker weer terug, nieuwe vaste klant!

Erg goed

Een bestelling geplaatst en de volgende dag in huis. Top! Ook nog een uitgebreid aanbod. Ga hier zeker meer bestellen.

Mijn bestelling was binnen een paar dagen binnen. Dit ivm weekend

Everything perfect

Super positief!

Scherpe prijs, ruim assortiment & snelle zending. Al met al voelt het erg vertrouwd aan. Zeker een aanrader!

Vertrauenswürdig

Alles gut gelaufen. Lieferzeit etwa 7 Tage ab Zahlungseingang.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Geweldig!

Top service, snel binnen zoals aangegeven op de website. En je kan alles vinden wat je nodig hebt! Mijn favoriete site.

Super snelle service

Had zaterdag een bestelling geplaatst en maandag had ik het al in huis!

Alle producten die ik nodig heb voor minder geld

Uwell caliburn G is niet overal te verkrijgen. Bij Mr Joy is deze verkrijgbaar voor veel minder geld en ook de coils en pods gewoon op voorraad en zonder verzendkosten geleverd!

Snelle levering.

Blij met m'n nieuwe E-sigaret. Goede service en snel geleverd! :-)

Easy to find everything

Just fantastic

Altijd zorgvuldig op tijd!

In de afgelopen jaren dat ik ben gaan bestellen bij mr-joy hebben ze altijd hun afspraken na gekomen, ik ben nooit teleurgesteld in mijn bestellingen, altijd op tijd voor een knappe prijs!

Goede webshop veel opties weinig voorraad

Wilde meerdere coils bestellen maar dit kon niet vanwege de voorraad, maar 1 op voorraad. Verder is het heel jammer dat er geen plaatjes meer zijn hoe het product er uit zag want ik zit te denken aan een volledig nieuwe mode.

Alleen 16 bestel 9 gekregen.

Netjes verzorgd.

Niet echt overzichtelijk

Jammer dat je het produkt niet gewoon op naam en merk kan invullen en opzoeken. Nu moet je alles bij langs lopen zonder foto. Duurt veel langer voordat je het desbetreffende produkt gevonden hebt.

Snelle reactie

Snel en correct geholpen, uitleg gekregen waar het fout gong bij het bestelling. Heel erg bedankt als nog mijn bestelling gedaan

Goed overzichtelijk

Goed overzichtelijk en makkelijk te bestellen volgende dag geleverd.

Overzichtelijke website

De service was voortreffelijk, maar er zat een product te weinig in mijn bestelling.

Goedddddddd man

Iets te laat deze keer maar het weer zat ook niet mee mvg Arjan Wolf

Snel geleverd. Goede spullen

Snel geleverd. Goede spullen

Top!!

Top!!

Puik

Snelle levering, prima werkende site.

Prima!!

Goed en snel geleverd. En prijs kwaliteit verhouding is Top. Dank jullie wel!