Super snelle goedkope webshop

Fijne webshop die hele scherpe prijzen heeft en enorm veel keuze’s !! Daarbij een vliegensvlugge levering . Op Zondag besteld en Maandag binnen . En dat in de tijd van gladheid met code rood ! Dus een hel goeie, snelle webshop.

Toppie snelle levering

Prima winkel ruime keuze en snelle levering

Snelle levering, goede kwaliteit

Vandaag besteld, morgen geleverd, eerlijke prijzen.. Super gewoon

Snelle levering / fijne klantenservice

Snelle levering binnen een dag binnen, voor vragen krijg je super snel antwoord.

Makkelijk

Makkelijk te bestellen en goedkoper als de rest

Website duidelijk jammer dat foto’s niet meer kunnen. Verzending snel en goed

Alles perfekt!

Lieferung war innerhalb von fünf Tagen da. Gute Kommunikation mit mr-joy. Kaufe gerne wieder dort ein.

Fijne firma

Super duidelijke website ook fijn dat het goed te volgen is

TOP!

Heel snelle verzending. Zeer tevreden.

Niet al te best

Ze komen niet na dat het de volgende dag wordt bezorgd duurde 5 dagen. Producten zijn oké

Snel en efficiënt en betrouwbaar

Positief

De reeds bestelde artikelen zijn kwalitatief en heel goed! Verwacht vandaag nieuwe vaper,dus hoop daar ook zo tevreden mee te zijn! Had reeds een innokin dus kan moeilijk tegenvallen! Dank u voor de snelle service! Super tevreden nieuwe klant en heb al vrienden doorverwezen ook!

Dikke prima, maar waarom zo weinig inhoud?

Beste heer/mevrouw. Ik bestel in drie klikken en 't wordt prima per post geleverd. Ideaal, nooit enig probleem mee ondervonden. Echter beloven jullie ****** snelle leveringstijden (voor x besteld, morgen in huis e.d.), waar geen mens behoefte aan heeft, en waar in mijn +- tien bestellingen tot dusver nog nooit aan is voldaan. Ga niet beloven te leveren binnen 12-24 uur en het dan niet doen. Niemand interesseert het ook maar iets. Zeg gewoon lekker dat je levert binnen 48 uur en het is helemaal prima, maar beloven binnen 24 en het dan niet doen, schept verwachtingen die je vervolgens niet nakomt, terwijl het niemand interesseert of 't je nou 24, 48, of 72 uur kost. Verder is het assortiment onbenullig groot en weet je gemiddelde klant die voor 't eerst op de site komt het verschil niet tussen keuze 1 of keuze 2486. Wat zou er onderling allemaal verschillen aan de merken/producten van E-liquids en waarom? De overmaat aan merken en keuze, in combinatie met de gebrekkige uitleg over/van de producten maakt de keuze voor een bepaald product onvoorspelbaar en ogenschijnlijk willekeurig. Waar zijn de reviews, de lijsten, de polls, de rangorde van meningen over merken/producten? Wat is goed? Wat is 0,8-; 1.6 Ohm? Wat zou ik moeten kiezen en waarom? Succes! Gr, S

Fijne webshop, voor herhaling vatbaar!

Prima overzicht op de website. Vertrouwd gevoel bij de verschillende betaalmethodes. Ruim aanbod en veel op voorraad. Communicatie over producten en levering worden snel beantwoord en geef de consument vertrouwen! Bedankt voor jullie service!

Snelle levering, overzichtelijke website!

Super snel

Tot nu toe prima

Nog geen klachten

Top service, snel geleverd

Prettige webshop, groot assortiment en snelle levertijden. Zeer tevreden.

Enorm positieve ervaring

Order werd snel en accuraat afgehandeld. Heel tevreden! Ook producten in topconditie aangekregen.

Zeer goede ervaring mee!

Ik heb 7 eliquids besteld werden netjes geleverd zelfde prijs als bij de Primera blij mee

Ruime en betaalbare keuze.

Zeer betaalbaar en ook goede kwaliteit. Ik ga zeker nog meer bestellen.

Betaald

Beste mensen, zelfde dag bezorgen gaat niet op bij Mr Joy. Wel extra voor betaald, maar is nu alweer de volgende dag en het pakketje is nog niet traceerbaar

Disappointing

I ordered last Sunday and sadly my package hasn't arrived yet. It's almost been a week. The tracking number doesn't seem to work either so I have no idea where my package is, This is not the customer service I'm used to from mr.joy. Disappointing...

• Would you recommend us? No

Mijn vaste vape winkel

Al zeker 2 jaar mijn vaste plek voor al mijn vape spullen.

Keurig en snel

Elke actie wordt je met een duidelijke mail op de hoogte gesteld. Vlotte betaling, snelle levering, goed prijs!