simpel bestellen en snelle levering!

simpel bestellen en snelle levering!

Bestelling stond 1-2 dagen en ben nu al 4 dagen aan het wachten

Heb laat s”avonds een vape besteld, was de volgende dag al geleverd. Blij mee :)

Prima keuze om hier te besteellen

Duidelijke site, goede detaillering, snelle toezending

Erg snelle levering Zeker voor in de Corona tijden

Fantastisch!

Ik had vrijdag het een en ander besteld, dat werd zoals omschreven staat op de website de volgende dag bezorgd! Heel fijn

Snelle bezorging en goede keuze in voorradige producten.

Snelle bezorging en goede keuze in voorradige producten.

Wordt snel geleverd!

geweldig product

Bestelling in de ochtend besteld, zat in de avond al in de brievenbus. Producten werken zoals hoort en zeer groot aanbod smaakjes op de website.

zeer goed

beetje jammer ....vanwege de nieuwe wet. geen afbeeldingen meer

Helemaal top! Snelle verzending

Super snelle verzending...

zeer goede en snelle service

ik bestelde een vapor en nog geen uur na de bestelling kreeg ik bericht dat het verzonden was! hierboven op kreeg ik het pakket de volgende dag vroeg in men handen terwijl het van amsterdam moest komen en ik woon in oost vlaanderen . echt gek !!

Alles Perfect

de site is zeer duidelijk en overzichtelijk, alles zeer gemakkelijk terug te vinden, zeer vlot bestellen en afrekenen, verloop van de bestelling loopt zeer vlot, en verzending van de bestelling zeer snel, TOP, ik ben een zeer tevreden klant en ik bestel zeker een volgende keer, zeker een aanrader voor iedereen,

Nice and fast

Thanks for nice service and fast response Thanks allot for free shipping

Altijd vlot en correct

Altijd de producten die ik nodig heb en nette en vlotte service.....altijd een goede kwaliteit prijs verhouding

snelle levering van de juiste producten

De producten waren snel gevonden op de site en bestellen ging ook eenvoudig. De prijs is ook oke. Prima

Geweldig bedrijf

Zondag besteld..maandag in huis TOP!!!!

Zeer snel en altijd genoeg voorraad

Zeer snelle levering. En steeds alles voldoende op stock

• Zou u ons aanbevelen? Yes

UItmuntende service

Op zondagochtend besteld, drie uur later diezelfde zondag verzonden en op maandagochtend door DHL bezorgd (brievenbuspost). Veel sneller kan niet. Van elke stap in het bestel- en verzendproces bovendien steeds netjes op de hoogte gesteld. De bestelde batterij werkt, goedkoper kon ik hem nergens vinden. De liquids heb ik nog niet uitgeprobeerd, maar daar kan ik mij geen buil aan vallen want die waren relatief goedkoop. Onder het voorbehoud dat ik geen contact heb hoeven opnemen met de klantenservice omdat alles vooralsnog perfect lijkt, is dit een uitstekende (eerste) ervaring met dit bedrijf. Ik zou niet schromen om hier weer te bestellen en zal dat waarschijnlijk in de nabije toekomst ook doen.

The parcel has not arrived to me

I have not received the purchased items.

• Would you recommend us? No

Alles makkelijk besteld en netjes geleverd dezelfde dag

Bestellen is heel makkelijk en het wordt dezelfde dag bezorgd.

Heerlijk simpel en snel

Gaat precies zoals je mag verwachten!

Snelle en goede service. Tot nu toe alleen maar fijne en goede ervaring met Mr.Joy, hierdoor bestel ik altijd en blijf ik altijd bestellen bij Mr.Joy.

The Best!

Fast shipping. Lots of products at good prices! I will always buy from you! Zsolt

Goede zaak. Enige nadeel is dat staat volgende dag in huis waar dit in werkelijkheid 3 dagen later betreft.