Alles goed verlopen.

Binnen een dag mijn bestelling is geleverd. Top service

Ene dag besteld, andere dag alles binnen. Goede prijs. Ook de website vond ik goed veel goede informatie waar je wat aan hebt.

Very quick and easy

Easy website to shop from, excellent range and quick delivery.

Fast shipping

Goed, goed, goed en snel:)

Fijne winkel

Al vaker wat bij deze winkel.iets besteld.Ze leveren snel en bij aankopen vanaf 20 euro gratis verzending,en het past vaak in de brievenbus zodat je niet thuis hoeft te blijven.Echt een fijne webshop!

top

Makkelijke website met voldoende assortiment. Heb direct gevonden wat ik zocht. snelle service en makkelijk om af te rekenen doe zo verder

Ik heb vandaag een bestelling gedaan. En de zelfde dag nog een mail ontvangen dat het verzonden was super snel super fijn.

Snelle levering, alles op voorraad, gewoon perfect!

fast delivery and good quality goods

I ordered 4 liquids from your company 3 of which taste just excellent but I was not very lucky with one and it tastes very unpleasant

Bestellen, betalen, klikken en lopen naar je brievenbus

Ruime keuze, grote voorraad en snel binnen. Gemakkelijk in je brievenbus. Thuisblijven niet nodig. Vape away all day

Alles perfect verlopen volgende dag al geleverd

Snel geleverd, vaker besteld en altijd goed.

Hoewel mijn mod niet “nieuw” was (beschadigd scherm), zeer tevreden over levering en product. In het verleden hier altijd tevreden geweest, dus deze “blunder” zie ik graag door de vingers.

makkelijk en op tijd

hoefde niet thuis te zitten pakket makkelijk door de brievenbus

Een top site!

Ondanks er geen afbeeldingen meer geplaatst mogen worden is het toch duidelijk voor iedereen met een goed uitleg. Daarbij ook erg fijn dat het snel wordt geleverd. Zeker aanrader deze site.

Snel bedrijf

Bestellen en de volgende dag in huis... super snelle levering.

Goed en duidelijk

Je word echt heel goed geholpen en je krijgt snelle updates via de mail zodat je niets mist!

Goed product en snelle levering

Nu 3x besteld en altijd snel geleverd en een goed product

Wordt vakkundig geholpen, bestelling snel in huis, klantenservice is uitmuntend en vriendelijk!!

Snelle bezorging en goede kwaliteit

Ik vind dat de bestelling die geplaatst wordt erg snel geleverd wordt. Ook is de kwaliteit van de producten erg goed en hebben ze een ruim assortiment. Het is soms wel jammer dat er veel dingen niet op voorraad zijn, maar daar kunnen ze zelf ook niets aan doen dat ligt waarschijnlijk aan de leverancier.

correct, tijdig, professioneel verkoper

Produkt duidelijk op de website teruggevonden, en aangekocht.

Snelle levering, goede kwaliteit

Binnen 1 dag geleverd, zeer tevreden met de kwaliteit.

supergoed hele snel levering en service

helemaal niks aan te merken. voor 12 besteld en volgende dag netjes thuis alles compleet en in orde. heel erg bedankt heb altijd goede ervaringen bij jullie

The site is great!

its the best price and quality I could find

Alles de dag nadien geleverd volgens afspraak

Alles de dag nadien geleverd volgens afspraak, dit was in het verleden wel anders, wel jammer van de steeds te grote verpakking, kan veel compacter worden verzonden, en zou zo ook veel beter in een brievenbus passen.