Super service

Binnen de 3 dagen geleverd! Super service! Proficiat

Super geholpen thanks

Alles optijd en super snel in huis en geholpen

Snel

Paste door de brievenbus

Correcte en snelle levering van de bestelde goederen

Mijn ervaring vond ik dermate positief, dat ik een account heb aangemaakt en in de toekomst mijn Hexa vape pods bij Uw zaak zal bestellen!

Super service

Zo veel om uit te kiezen, en word snel geleverd! Ik bestel vaker op mr-joy.nl en zal dit ook blijven doen!

Topper! Echte aanrader!

Besteld op zondag, de zondag zelf nog verstuurd en maandag toegekomen in België! Dit word mijn vaste bestelsite! Nogmaals dank voor jullie top service, zo blijven!

Super site

Ontzettend snel goedkoper dan andere en heel gemakkelijk te bestellen

Ontzettend snel goedkoper dan andere en heel gemakkelijk te bestellen

Top website alles is makkelijk te vinde

Top website en veel keuzes en snel in hius

Hele goede ervaring

Goede ervaring met dit bedrijf. Producten snel geleverd, vriendelijke klantenservice

Normaal positief, nu teleurgesteld

Altijd goede service en snelle levering, maar heb nu op 5 januari jl. Een bestelling gedaan en direct betaald maar heb tot nu toe nog niets gekregen. Begrijp dat het druk is bij de post maar dit betreft een brievenbus pakketje. Beetje jammer, zal wel vermelden dat de levertijd langer is ben benieuwd of ik het nog krijg.

Zeer slecht.

Zo lang dit bedrijf de pakketten blijft versturen via Goparcel blijft het een drama. Pakketten liggen dagen in het sorteer centrum. Iedere dag wordt de leveringsdatum verplaatst. Website is ook misleidend omdat daar DHL wordt aangemerkt als vervoerder en niet dat waardeloze Goparcel.

Fijne website

Overzichtelijke website!!zeer fijn Dat je afbeeldingen niet meer kan zien is wel jammer ,zo zijn de regels nu eenmaal

Super!!!

Produsul pe care l am achizitionat este super, recomand cu incredere. Smok G prive 3

• Ne-ai recomanda? Yes

Ja ben zeer tevreden, netjes optijd kwa bezorging. Ga zo door!!

Producten prima en netjes verpakt ontvangen

4 sterren ipv 5 vanwege het niet leveren, binnen de geadverteerde termijn.

Snelle en correcte leveringen!

Altijd betrouwbaar en behulpzaam

Mijn bestellingen zijn op tijd geleverd. Ik had een probleem dat er een pakket met de post verdween en de klantenservice van Mr Joy was buitengewoon behulpzaam. Dank je! Ik hou van het assortiment en de prijzen zijn goed

Snelle levering en goede kwaliteit!

Doen wat ze beloven

Snelle levering, correcte afhandeling

Geweldige service.

Ik heb mijn bestelling gedaan op vrijdag avond en zaterdag in de vroege middag werd het al bezorgd. Ook was de vape die ik heb gekocht 20 euro goedkoper hier dan op de meeste sites. Een aanrader dus!

Altijd correct verpakt en snel geleverd. Zeer betrouwbaar

Zeer goede service binnen 24 uur geleverd trein

Goede snelle service!

Super smal en kwaliteit

Altijd supersnelle levering en kwaliteit van de producten zijn goed!