Not delivered on time

It's stated on the website that there's next day delivery if ordered before 23:30, however i did not receive mine as promised. If I would have known that it would take longer than mentioned, I would not have bought it.

• Would you recommend us? No

Vlotte levering

Wat ik fijn vind is de snelle levering als je iets besteld.

Overzichtelijk

Je vind snel wat je zoekt

Goede en snelle service

Goed verpakt en snelle levering

heel tevreden over de handeling en heel snel geleverd perfect om online te bestellen

geweldige webwinkel.

zaterdag bestelde ik mijn fantastische Dovpo Odin dna250c. maandag om 11 uur werd hij al geleverd!! supersnelle service dus en ik ben er erg blij mee... wat een fantastische mod is het!! djw!!

Enttäuscht

Viel früher als meine Nachbarin bestellt ihre wahre kam heute meine ist immer noch nicht da

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Prima producten

Prima leveringen volgende dag in huis

Zeer veel keuze en prima website

Snel geleverd. Iets vertraging maar alsnog snel bezorgd.

Altijd een snelle levering! Alleen jammer dat je nooit een kortingscoupon krijgt, ik bestel hier eigenlijk altijd best wel een grote voorraad.

Snel en betrouwbaar, ruim assortiment, maar helaas vaak mijn e-liquids (EQ) niet voorradig.

Ik gebruik EQ en Exclusig en bestelde dit altijd mijn bij jullie. Helaas moet ik vaak uitwijken omdat jullie het weer niet op voorraad hebben. Ook is telefonisch contact niet mogelijk.

Levering in crisistijd zoals beloofd!

Meerdere keren heb ik goederen bestel bij Mr-Joy, altijd correct volgens afspraak de volgende werkdag geleverd. Producten onbeschadigd en goed ontvangen! Ik vertrouw op Mr-Joy!

Goede kwaliteit

Echt top!

Ben echt zo blij met jullie! Voor 23:30 besteld is de volgende dag in huis beter kan niet.. En jullie zijn nog goeiekoper als andere sites is me opgevallen. Super service.

Snel en behulpzaam

Snelle service! Ze zijn behulpzaam. Reageren snel op vragen en denken mee Over een alternatief als iets niet op voorraad is.

Goed en snel

Juiste artikel en snel geleverd

Snelle levering!

Snelle levering juiste informatie op de webshop.

top service

van alles besteld dag later binnen alles netjes verpakt

Snelle bezorging: prima. Mijn gekozen smaken:smerig

Misschien is 't een idee om wat structuur aan te brengen in de wir war van alle merken en smaken? Wellicht het assortiment verkleinen? Kan me niet voorstellen dat iemand mijn gekochte juices lekker vindt. Veel te zoet terwijl ik gewoon tabak smaak heb gekocht. Maar goed, dat is mijn fout. Bezorging was perfect.

Zeer snelle levering, had ik niet verwacht.

Goeie service

super service en snel bezorgd