Prima website

Prima website en snelle levering top!

Ondanks Corona een snelle levering!

Gewoon top

Wat ik besteld krijg ik en snel

Great selection, speedy delivery, nice people.

I decided to try and quit smoking and thought I'd try a vape instead. These guys were super friendly, recommend products and talked me through using them. Saved me an absolute fortune and can't recommend them enough.

Snelle levering!

Overzichtelijke site en snelle levering

Zojuist toegevoegd aan mijn favoriete winkels

Snel geleverd, keurig verpakt en in de brievenbus. Niks op aan te merken. Tot de volgende bestelling!

Prima site.

Gewoon goed en makkelijk.

Veel op voorraad voor een schappelijke prijs en snel verzonden!!

Toptoptop!! Meer kan ik er niet van zeggen geweldig !!

Altijd makkelijk met bestellen

Allen blue bay van charlie noble is vaak uitverkocht

Ruim assortiment

Prima site. Makkelijk en overzichtelijk groot assortiment.

Uitstekende service en snelle levering. Komen beloftes na en leveren ook goeie kwaliteit. Zal er zeker vaker wat bestellen

Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding en correcte levering

Bij bestelling met telefoon had ik een klein beetje problemen met het in de winkelwagen plaatsen van de juiste hoeveelheid. Verder nette correcte levering met de juiste hoeveelheid informatie verstrekking. Zeer tevreden over de eerste bestelling

Uitgebreid assortiment en een hele snelle levering. Top!

Fast deliveries!

The e-liquids are superb and the fast deliveries are the best!

Snelle levering super

Altijd goed

Fijne website, goede producten en snelle levering.

Levering duurde te lang .

Bestelde was goed , maar heeft 7 dgn geduurd voordat ik het in huis had. Komt misschien door de feestdagen , maar andere bestellingen elders, binnen een dag in huis . Ik heb de e-mail voor het geven van mijn mening / ervaring eerder dan mijn bestelling ? Volgende bestelling maar ver van te voren doen ?

Good

Good

Snelle levering zoals beloofd op jullie site

Duidelijke site om te bestellen en snelle levering!!

Prima geregeld

Besteld en vanwege oudjaarsdag iets vertraagd, maar netjes bezorgt op 2-1. Topp.

Zeer snel en goede service

zoals de titel zegt :)

Zeer vlotte en correcte levering

practische website en goede opvolging en levering

super vlot en snelle levering

super vlot en snelle levering

supersnel

supersnelle levering, producten volledig naar wens.

Al bijna week aan het wachten op bestelling

Omdat er strenge Corona maatregelen zijn, kan je nergens meer losse vape vloeistof kopen. Bestelling zou dinsdag 23 dec bezorgd worden. Snap dat het druk is. Maar geef dat aan. Nu staat er dat er vandaag geleverd gaat worden. Het is zondag..ik moet het nog zien. In de tussentijd heb ik dure cartridges moeten kopen, deze open gebroken met een tang en de inhoud via een pipet overgeheveld naar mijn Vaper. Drukte is begrijpelijk, maar zeg dit gewoon. Dan regel ik iets anders.