Goed site , snelle levering , word goed op de hoogte gehouden

Perfecte service

Bestellingen worden steeds correct en tijdig geleverd. Het bestellen zelf verloopt ook probleemloos, zeer handige website

It has been very inconsistent

Sometimes the delivery times is just one day as it says it will be but very often it takes many more days to deliver

Geen ervaring

Wij kunnen nog niets ervaren hebben onze bestelling nog steeds niet binnen

geweldig

Makkelijk te bestellen en geleverd.

Snel bezorgd, ben erg tevreden.

Alles werd volledig en zelfs met de kerstdrukte in goede termijn geleverd!

Ivm de abnormale overbelasting bij alle post bedrijven dit jaareinde kwam mijn bestelling niet de volgende dag binnen, dus over de next day delivery kan ik niet zo veel zeggen. maar verder alles prima in orde.

Overzichtelijke site, snelle levering

Ik had ergens anders een esigaret gekocht. Wilde coils en pods erbij. Via Google kwam ik bij Mr. Joy. Bestelling geplaatst en na twee dagen had ik het al binnen. En dat tussen kerst en oud/nieuw 2020. Echt top!

Snel

De bestelling ging snel en makkelijk

Sneller kan niet!

Super service..!

Naar volle tevredenheid

Naar volle tevredenheid

Al jaren lang mijn favoriet

Ik damp nu inmiddels bijna 4 jaar en eigenlijk vanaf het begin veel bij Mr.Joy ingeslagen, zowel liquids als coils. Voor mijn hardware (batterijen, mods, tankjes etc.) een aantal malen in de fysieke winkel geweest (Haarlemmerstraat A'dam) waar ik altijd zeer prettig en professioneel geholpen ben. Vooral pleziering is de brievenbuslevering van bijvoorbeeld coils en andere kleine zaken en het feit dat vanaf €20 de bezorging gratis is.

Snel, betrouwbaar en goede prijzen

Aanrader voor iedereen. Alles op het gebied van e sigaretten is te koop bij mr-joy. Ik raad dit ook aan bij mijn vrienden. Chapeau voor deze ondernemers.

Alles is duidelijk.

Snel en makkelijk.

Fijne site, goede informatie

-min is dat het 4 dagen duurde voordat het geleverd werd. Verder alles top.

Goed geholpen goede kwaliteit!!

Had geen ervaring dus via de Whatsapp en mail goed geholpen

Super kwaliteit!

Goede levering en super kwaliteit zeker aan te raden!

Zoals altijd perfect, goede communiceren, overzichtelijke site

Zeer snel verzonden

Zeer snel verzonden daar hou ik van

Goede kwaliteit en snelle levertijd

De liquid is van goede kwaliteit voor een lage prijs. Levering was ondanks lockdown snel

Super snelle goede service

Echt een super services had het niet verwacht maar vlak voor nieuwe jaar besteld en volgende dag vroeg in huis! Had nog maar net de bestelling geplaatst en kreeg al snel een mail dat het verzonden was.thanks mr joy

Goed en snel

Zeer tevreden!

Hele fijne producten! Echter m.b.t de vloeistoffen zou de beschrijving duidelijker mogen worden weergegeven. Op de factuur, bij het pakje en op de site.