Supersnel geleverd

Netjes,doen wat ze beloven

All around goed

Snelle levering naar België, altijd correct, groot aanbod en de ene keer dat ik de klantendienst nodig had voor een vraag te stellen over een vervangstuk van mijn vaper, had ik super snel antwoord.

Zeer goed en netjes !

Zeer netjes verpakt geleverd , inclusief verzend informatie via mail. Alle bestelde producten geleverd in korte tijd. Hartelijk dank voor de goede service !

Dikke prima

Fijne producten, netjes en op tijd geleverd

Great

On your website I found aromas, coils and much more, which are not sold on Italian websites. I am very satisfied ... I will definitely come back to your site to buy again.

Top, netjes snel geleverd, duidelijke website super

Netjes snel en precies wat je besteld,

super snel

veel keuze en snel levering

Niks ontvangen..

Maandag besteld, dinsdag in huis? Niet dus... ik snap vertraging ivm kerst, maar nu nog niets binnen. Komt nu zondag? We gasn het zien. Volgens mij wordt er niets bezorgd op zondag...Bij andere bedrijven heb ik nog later producten besteld en die zijn wel na 1 of 2 dagen binnen gekomen. Dus alleen aan kerstdrukte kan het niet liggen

Bad experience

As advertised next day delivery. This is day three and still NO delivery.

Zeer snelle bezorging tijdens de lockdown!

Zeer snelle bezorging tijdens de lockdown!

Super snel geleverd

Hele snelle levering ondanks corona niet hoeven te wachten.

Very good

I like this shop

Topservice

Supersnel geleverd, compleet en correct

Snelle verzending. Goede verzending

Snelle verzending

Supersnelle en betrouwbare service.

Ik bestelde op zondagavond en had maandagochtend de producten al thuis. Ik heb dit nog nooit bij een andere online shop meegemaakt. Top service!!

Super snelle levering!!

Een aantal maanden geleden veel problemen gehad met de levering, maar na herkansing nu een hele fijne ervaring door de snelle levering...Top!!

Excellent service

Very fast delivered, excellent personal service!

super snel

goeie communicatie. Ze komen zeker de afspraken na.

Niks ontvangen

Bestelling nooit opgestuurd door de verkoper en krijg ik de volgende te horen. Zodra de bestelling retour is of kwijt blijkt, zullen we uw geld terug overmaken !

Super snelle levering.

Correcte en snelle levering tegen een mooie prijs. Doe zo verder.

Altijd uitstekende service ook klantendienst is top als je met een vraagje zit.

Duidelijke communicatie en klantvriendelijke medewerkers goede klantenservice

Vape juices

Heb ze zo snel ontvangen ze zijn geweldig mij zie je volgende keer weer bestellen raad iedereen aan om bij mr joy je vape of je juices te bestellen greatfull thank you so much ;)

Zeer snel ontvangen en goede prijzen.