Makkelijk & betrouwbaar

Bestel zo af en toe bij Mr joy en het fijne is dat je last minute kan bestellen en het alsnog de volgende dag in huis hebt. Ongeveer 12 uur levertijd. Daarnaast is het makkelijk en overzichtelijk om snel je favoriete smaken te kunnen uitkiezen en deze te bestellen. Ze hebben efficiënte hoog als prioriteit en daarom kom ik terug.

Goed verpakt, vlot verzonden en ontvangen!

Not good

I did not receive the order, but the delivery company with track and trace saying they did. I really like your shop but I think the delivery is not good.

Lange levertijd

Tot nu toe drie keer besteld. Alle drie keren pas na 3 a 4 dagen binnen. Jammer.

Correct en snel

Snel en overzichtelijk!

Snelle levering ondanks. Prima-drukte

Zeer snelle levering!

Snelle en correcte levering

Goede ervaring meermaals besteld en ga nog bestellen

Prima levering!

Makkelijk te bestellen, prima levering en niet duur!

Top site snelle levering!

Top en snel geregeld

Breed assortiment met kwaliteit producten.

Uitstekende producten snelle levering

Producten zijn zeer goed precies zoals omschreven. De levering gaat super snel. Zeer tevreden en zal zeker weer opnieuw bestellen

Zodra wat bestelt krijg ik het keurig netjes en ook als iets mis gaat wordt het direct opgelost echt top

Altijd goed en snel

Conform verwachting

De site is overzichtelijk en er is voldoende keuze. In verhouding tot andere aanbieders niet altijd de goedkoopste maar dat wordt gecompenseerd door het aanbod en de variatie. Graag zou ik nog iets meer van advies voorzien willen worden zonder daarvoor naar de winkel te hoeven. Misschien is chat een optie?

Super snel

Super snel in huis . En genoeg keuze

Vlotte afhandeling en zorgvuldige verzending

Makkelijke site en vlotte afhandeling en zorgvuldige verzending

5 sterren.

5 sterren.

Goede ervaring

Super snelle verzending en levering

Supersnelle verzending en levering. Hele fijne webshop.

Quick delivery,gut quality

Snel en eenvoudig besteld en correct geleverd.

Overzichtelijke website en daardoor makkelijk een bestelling plaatsen. Ook de correcte levering is prima.

Duurde toch even dat het pakketje binnen was, zou de zelfde dag zijn. Maar het ziet er prima uit verder

Greitas pristatymas.

Greitas pristatymas. Galima rasti visko ko reikia.

• Vai jūs ieteiktu mums? Yes

27 december besteld 28 december geleverd top!

Vooral de stroopwafels smaak vond ik heerlijk