Snel

Snelle levering ondanks de kerst

Zeer snelle service!

!!!

Alles is altijd optijd zoals ze zeggen.

Goede keuze

Niet te duur en netjes verzorgd

Altijd volgende dag in huis, altijd scherp geprijsd en goede kwaliteit! Kortom: TOP!!

Nice!

Order on time, everythink went as smooth as one could expect.

Heldere website en vlotte levering!

Duidelijke website, ook de levering verliep vlot. Je wordt ook goed op de hoogte gehouden via mail en track and trace. Top geregeld!

Klaar als glas; een leek weet de weg

Ik kwam als nietroker voor smaakjes ten behoeve van mijn vrouw en vond in een oogwenk twee die uitstekend in de smaak vielen, ook van een haar tot nu toe onbekend merk, Kerstsurprise geslaagd!

Steeds snelle reactie en levering, website uitstekend up to date dus u komt voor niet voor onaangename verassingen te staan. Top

Gewoon prima!

Geen gezeur of altijd compleet. En optijd in huis.! Wat wil je nog meer. Gewoon goed!

Duidelijk en overzichtelijk

Ze hebben een divers assortiment waarbij je precies kan aangeven wat je nodig zoekt en dat voor een goede prijs

Snel geleverd via de brievenbus, ik hoefde dus niet te wachten op mijn pakketje thuis!

Gewoon top!

Gemakkelijke site, veel producten en een snelle service! Had het zelf niet beter kunnen bedenken!

Heel ****ing slecht

1. Zending wordt NIET verzonden op dag dat wordt beloofd 2. Ik krijg FOUTE product geleverd 3. Klantenservice zegt alleen dat HEEL DRUK is, en na AANTAL EMAILS geef mijn een oplossing: zou ik een andere kleur van reeds juiste product zou willen, en nu is het WEEKEND dus ALWEER WACHTEN 4. Wordt 2x gevraagd voor mijn recensie hoewel wat ik heb besteld NOG NIET HEB.

Super winkel

Super snel en goede service

Duidelijk, goede communicatie en supersnelle levering! SUPER!

Super goed geholpen duurde wel wat langer maar dat is begrijpelijk in deze tijd super bedankt.

Zo snel als ze correct leveren, maak ik zelden mee. S avonds besteld en de volgende dag al in de brievenbus!!!! Alles werkt tot op heden zeer goed en ik bestel er al jaren.

Why?

Order is late, “next day delivery” seems to be more than two days delivery :)

• Would you recommend us? No

Steeds correcte en snelle levering

Mr joy geeft goed waar voor eerlijke prijzen!

In 1 woord, FANTASTISCHE firma!

Pakketje is na twee dagen nog niet aangekomen bij vervoerder

Makkelijk besteld en snel geleverd

Meest uitgebreide en overzichtelijke vape webshop, snelle levering

Alle vape benodigdheden onder één dak, overzichtelijk en snel geleverd. Ik ben al een hele tijd klant bij Mr. Joy, en ik kan iedereen die vaped deze website aanbevelen.