Meest uitgebreide en overzichtelijke vape webshop, snelle levering

Alle vape benodigdheden onder één dak, overzichtelijk en snel geleverd. Ik ben al een hele tijd klant bij Mr. Joy, en ik kan iedereen die vaped deze website aanbevelen.

Snel en correct

Overzichtelijke website en altijd snel geleverd.

Toppiejoppiejoppie

Website goed ingedeeld, bezorging zelfs tijdens drukke kerst heel erg snel. Heel nice. Werk'ze

what you see is what you get in a short time

best place to find all of your choices with many options

geen klantenservice

Via mijn email werd aangegeven dat mijn pakket bezorgd was maar ik had niets ontvangen terwijl ik de hele tijd thuis was. Ik heb vervolgens gemaild met het feit dat ik niets ontvangen heb. Ik krijg een kort mailtje waarin staat dat er een onderzoek zal worden ingesteld! Gelukkig kwam toevallig (2 dagen later) alsnog het pakket binnen maar dat heeft niet aan enige behulpzaamheid van de kant van mr-joy gelegen.

Goede Levering

Ik vind het heel erg goed dat

Super snelle eerlijke verkoper

Snelle levering Goede voorraad Prijs is goed Makkelijke website

Efficiënt in het afhandelen van een bestelling

Goede producten, redelijke prijs en correcte afhandeling.

Goed en snel service

Bestellingen altijd op tijd compleet aangeleverd...

Super snel

Snel, goedkoop

Goede ervaring

Uitgebreide website en goede levering.

Ik heb met plezier de producten uigezocht en besteld.

Topservice

Veel keuze in lekkere e-liquids. Ook veel keuze in verschillende merken van de e-liquids in verschillende prijsklasse. Ook keuze genoeg voor de coils en andere benodigdheden. Kortom voor iedereen is er wat te vinden. Snelle levering waar je (meestal) niet voor thuis hoeft te blijven, want de meeste leveringen passen in je brievenbus,.

Zoals altijd goed !!

Verzending altijd supersnel.. Ook het op de hoogte houden van de bestelling verloopt vlekkeloos. Makkelijk te bestellen en razendsnel in huis ! Top

Levering niet nagekomen

Zending na 3 dagen nog niet geleverd

Betrouwbaar, makkelijk en snel!

Website is heel toegankelijk, makkelijk om juiste items te vinden. En super snelle levering!!

Bezorgtijd

Mij werd beloofd dat het voor 11 uur besteld volgende dag in huis was. Maar ik wacht er inmiddels als 2 dagen op

Breed assortiment & snelle verzending

mr-joy heeft een uitgebreid assortiment. Daarnaast ook nog eens een hele snelle verzending !

Tevreden

Alles inorde en Snelle levering, Dankjewel Mr-Joy.

fast big assortment

Fast and A lot of choices.

niet op tijd geleverd

er word niet op tijd geleverd

top

Super top most elkę 10 shows invulllen maar loop wie gesmeeerd

snel en gemakkelijk

alles wat je maar wilt gewoon online en direct bij je thuis

Afzichtelijke ervaring

Er word niet gecommuniceerd met je en geven geen duidelijke reden waarom je pakket niet geleverd word op de afgesproken dag en tijd. Mijn bestelling is al 3 x verplaatst van tijd en dag zonder een duidelijke verklaring. De "Voor 23:30 besteld volgende werkdag in huis!" is een totale misleiding.