niet op tijd geleverd

er word niet op tijd geleverd

top

Super top most elkę 10 shows invulllen maar loop wie gesmeeerd

snel en gemakkelijk

alles wat je maar wilt gewoon online en direct bij je thuis

Afzichtelijke ervaring

Er word niet gecommuniceerd met je en geven geen duidelijke reden waarom je pakket niet geleverd word op de afgesproken dag en tijd. Mijn bestelling is al 3 x verplaatst van tijd en dag zonder een duidelijke verklaring. De "Voor 23:30 besteld volgende werkdag in huis!" is een totale misleiding.

Altijd perfect geholpen

Bij veel zaken producten besteld maar bij mr joy altijd perfect gegaan en is mijn go to winkel

Prompt service, great products.

Easy website to navigate, plenty of choice on offer. Placed my order in the evening, received my delivery the next afternoon! Very happy with the products i received, price and quality cant be faulted. Overall a very good experience, i wouldn't hesitate to recommend you! Keep up the good work Mr. Joy!

Snelle levering, heel ruim assortiment

Snel en simpel

Ondanks de drukte bij de bezorgdiensten heb ik mijn bestelde liquids toch een dag na bestellen geleverd gekregen. Helemaal prima dus. Prijs gelijk aan overige aanbieders.

Vlotte bestelling

De site pas ontdekt eerste levering al de andere dag in huis super de tweede bestelling wat vertraagd maar dat komt door drukte bij de post maar hebben mij op de hoogte gehouden van mijn besteling door vertraging heel netjes Ben erg tevreden goede service

A faster and reliable company

I ordered on Saturday and I received my order on Sunday, I am really happy. Thank you so much. Hamed

Perfekter Service

Immer wieder gerne !!!!

Fast delivery

Fast delivery and good prices. I recommend

Top service!

Goede site! Ik zou het echter leuk vinden mocht je producten beter met elkaar kunnen vergelijken.

Amazing Shipping

Quick delivery and very precise tracking.

Een van de beste

Goedkoopste met coils en liquid, zeer snelle levering!

Netjes

Ontvang altijd netjes mijn bestelde produkten

Goed prijzen en snel bezorgservice.

Goeie prijzen, rijk assortiment en pakket altijd op tijd thuis zijn. PRIMA !

Supersnelle levering, zelfs in 't weekend

Top bedrijf snelle levering

Een 10

Top service!!!

Enkele keren eerder iets besteld en snel geleverd . Discreet en met sneltreinvaart in huis

Snel geleverd alleen de coils kloppen niet

Kkr slechte bezorg service

Verander naar Post nl in plaats van die kkr dhl hun kkr moedersss kkkr honden

uitstekende service

ik ben zeer tevreden van mr-joy alles was naar wens en een zeer vlugge levering waarvoor mijn dank. ik ga nog bij jullie bestellen omwille van de uitstekende service.

Super snel geleverd

Snelle levering en duidelijke site