Super!!

Bijzonder fijne ervaring. Vlot, makkelijk vindbaar wat je zoekt en super snelle afhandeling. Na bestelling binnen een kwartier een bevestiging van verzending. In deze tijden een verademing!!

Zeer gemakkelijk en prettig.

Website is overzichtelijk, compact en zeer snelle levertijd van de bestelde producten. Daarnaast is er goed contact dmv email om de klant op de hoogte te houden van zowel de bestelling als de verzendtijd.

Bestelling wordt super snel in behandeling genomen. Goeie kwaliteit en scherpe prijzen. Tijdige levering. Hartstikke tevreden en zeker een aanrader.

Netjes snel duidelijk

Top!!!

Prima site en snelle levering!!!

Scherpe prijs en volgende dag geleverd

No delivery after one week... and no tracking

Order process is fine, but - Order placed Dec 6 - Item received at Deutsche Post Mailterminal on Dec 7 allegedly - no delivery until Dec 14 and no tracking at DHL with this barcode

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Uitstekende service!

Supersnelle levering terwijl ik laat op de avond besteld had en product keurig afgeleverd door bezorger. Menig webshop kan hier van leren

Kan niet beter

Duidelijke website. Na de bestelling krijg je een bevestiging in de mail. Het wordt gelijk verstuurd. Track en trace in de mail. De volgende dag bezorgd als brievenbuspakket.

Word altijd netjes en op tijd geleverd

Heb nog nooit problemen gehad.

Duurde lang voor ik het in huis had

Had vloeistof besteld duurde 4 dagen voor ik het in huis had.

Goede producten, schappelijke prijs. Levering helaas niet als brievenbus pakket, was toch wel mogelijk. Levering dus iets later dan verwacht.

Snel, goed en vriendelijk

Wordt al een tijd prima en vriendelijk geholpen in de winkel. De online bestelservice is echt top, zondagavond (!) besteld, maandag nog voor de avond m'n e-liquids in huis! Gaat zo door, Mr. Joy!

Mr joy doet wat van hem wordt verwacht, alle hulde

De bestelling werd keurig uitgevoerd. Was bij andere leveranciers wel iets anders gewend.

Zeer snelle bezorging

Op zondagavond besteld en maandagmorgen al bezorgd!

Geweldig smaken.

Me vriend is gestopt met roken dus ik bestel elke keer smaakjes voor hem hij vind het geweldig

Producten goede kwaliteit en breed assortiment

Erg goede kwaliteit producten en ook zeker tevreden over het assortiment, klein probleem is alleen echter wel dat ik het had laten bezorgen op een afhaalpunt. Echter kwam mijn pakketje thuis binnen. Geen punt, maar vond dit wel erg opvallend.

Uitstekende producten en snelle levering.

Supersnelle levering

Zondag besteld, maandag in huis ondanks de kerstdrukte bij de post. Super!

perfect!

goede prijs, aangenaam winkelen en pijlsnel geleverd!

Goed en snel geleverd

Ondanks de drukte bij de bezorgdiensten tijdens de lockdown toch nog snel ontvangen. Bedankt! Prijs is ook helemaal top!

Heel goed!

Ik ga zeker bij jullie weer bestellen. Alles goed gekomen en heel snel bezorgd.

TOP!!

supersnelle levering!