Supersnelle levering

Altijd op tijd geleverd. Goede producten, altijd foutloos: betrouwbare service

Amazing

Everything on time and nothing was missing. Definitely worth sharing :)

Snelle goed service met breed assoriment

Erg prettige ervaring, snel duidelijk en goede service

Snelle levering ondanks Corona

Top bedrijf!

Super snel en goede spullen.

Sehr zuverlässig und mega viel Auswahl

Leider dauert die Lieferung nach Deutschland immer etwas lange. Ca. 10 Tage

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Broken product

I ordered a Caliburn vape and to no avail it would not work. Tried a series of troubleshooting, and still nothing helped. Upon looking at the inner socket it seems that one of the metal rods was broken. Not blaming anyone but there should be a product check or at least a guaranteed refund of the product is a defect. Spent almost 30 euros on this and now have to spend another to get a new one. As you can imagine I’m very disappointed. Matthew

• Would you recommend us? No

Gewdihe service.

Helemaal tevreden. Snelle levering. Alles naar wens! Bestel op zeker vaker bij jullie!!

alles us goed geregeld

bijna altijd binnen een dag alles geleverd Top geregeld.

Toppie

Super snelle levering goed bezig

Super winkel !!!

Super snelle verzending en de lekkerste smaken voor de e sigaret ik zeg echt een aanrader !!!

Quick, cheap

Great, good price and fast delivery

Snelle levering! Top service

Vlotte levering en keurige prijzen

Maak nu toch al een aantal jaren gebruik van de producten die Mr. Joy aanbiedt. Iedere keer weer snel geleverd en keurig verpakt.

Tot nu toe oke.

Iets besteld en zou volgende dag aankomen maar dat werd dus 3 dagen later. Ligt waarschijnlijk aan de grote drukte bij de diverse postbezorgers. Trouwens geen track&trace ontvangen van mr-joy terwijl het pakketje toch echt niet door de brievenbus past. Dus de eerste afleverpoging, 2 dagen later, heb ik gemist omdat voor mij niet duidelijk was wanneer bestelling geleverd zou worden. mr-joy houd je wel op de hoogte van het verzendproces maar deze info komt pas achteraf. Dit zijn geen schokkende zaken en het biedt kansen om dit verder te verbeteren.

Doen!

Mooi aanbod van verschillende e-liquids, snelle afhandeling en bezorging. Zeer tevreden!

Snelle levering en duidelijke info via mail ivb met de satus van je bestelling

Snelle levering. Correcte prijzen . Groot assortiment . Top !

Snelle levering, goed verpakt!

Snelle levering, goed verpakt!

Fijne overzichtelijk website en super snelle levering!!

Makkelijk zoeken, uitgebreide website en snelle levering. Makkelijke betaal mogenlijkheid met veel keus hoe je wilt betalen. Echt een aanbeveling waard!

Super snelle levering top

Mijn smok rpm zelfs nu erg snel geleverd top

Prima webwinkel altijd tevreden over de bestelling en levering

De goedkoopste en beste webwinkel!

Zijn goed geen probleem mee

Uitstekende producten, goeie prijs/kwaliteit verhouding en een snelle levering!

De website van MR.JOY is heel overzichtelijk en het assortiment is groot, ik ben super tevreden met de producten! Ik rook al meer dan de helft van mijn leven sigaretten, ik merkte dat mijn conditie ging snel achteruit dus heb ik besloten om over te gaan op elektronisch vapen. Sinds ik hiermee begonnen ben (ben nu op dag 3 geen sigaretten alleen vapen) en ik merk nu al verschil. Ik ben minder snel buiten adem, ik voel me fitter en ik hoest minder. Ik raad iedereen aan die tabak rookt de overstap te maken naar elektronisch vapen!

Duidelijk en overzichtelijk

Makkelijk te bestellen en snelle levering

labai puiku

pirkausi kaitikli, viskas puiku greitas pristatymas

• Vai jūs ieteiktu mums? Yes