Super service!

Bestel altijd bij deze site. Overzichtelijk en vandaag besteld, morgen in huis! Hoeft er niet eens thuis voor te blijven want het wordt altijd zo verpakt dat het in de brievenbus past.

Lekker overzichtelijk en snel

Goede site met veel keus

Supersnel product in huis

Heel fijn dat het snel geleverd word en goede verpakking dat sowieso door de brievenbus kan

Groot assortiment, mooie site, en snelle goede levering.

Snel geleverd en vriendelijk!

Snel in huis, vriendelijke klantenservice !!

Altijd snel geleverd en de bestelling klopt altijd

Prijzen zijn goed, levertijden soms minder.

Bij mr-joy vaak de beste prijzen, soms alleen en dag of 1 a twee langer wachten dan beloofd. Klantenservice is wel erg responsief, en zijn er niet vies van om een presentje te sturen als compensatie voor het ongemak.

zeer tevreden

Goeie en duidelijke site met ruim assortiment. Altijd snelle levering, er keer een verkeerde zending ontvangen, dit werd direct hersteld. Mijn vaste webwinkel wat betreft e-smoking!

Veel assortiment wel niet alles op stock maar even goed bedrijf snelle verzending overzichtelijke side

Te laat

Nou 1 dag is niet waar zou vandaag aankomen en nu weer zaterdag Terwijl er stond 1 dag Nu te laat met verjaardag geven

Altijd best

Goede levering en altijd veel voorraad

Weer eens besteld en weer een uitstekende snelheid met leveren en goed verpakt.

Snel en goed

I found it easy to find products, and overseeable. Also, clear shipping instructions and fast shipping.

Snelle levering na bestelling.

Goede producten en hele snelle levering.

Tweede keer besteld bij mr-joy en zeker niet de laatste keer.

Snelle verzending

Ze hebben een snelle verzending en de voorraad is ook vooruit gegaan

Snel en precies wat ik verwachtte

Bestelling 's avonds geplaatst en de dag daarna geleverd! En relatief lage prijzen.

zeer goede kwaliteit pakket snel. in huis zeer te vreden

zeer goed

Eenvoudig besteld. Goede prijs en heel vlot verzonden

perfecte service

beloftes van snelle levering worden helemaal waargemaakt

snel en gemakelijk

voldoet

Duidelijk en perfect geregeld

Duidelijk en perfect geregeld.

Vlot en altijd coorect

Soms mijn sterkte en smaak niet op voorraad

Gewoon goed

Veel keuze, snelle levering