Snelle levering is gegarandeerd!

Mr-Joy! Wat een top bedrijf! Breed assortiment, voor ieder wat wils en je kan er van op aan dat je bestelling optijd wordt geleverd, super tevreden!

Snelle levering en klantvriendelij

Voor herhaling vatbaar

Klaudia

Good

Overzichtelijk en duidelijk

Overzichtelijke en duidelijke website waarbij het bestellen makkelijker gaat dan bij andere webshops met hetzelfde assortiment. Verder hebben ze een zeer uitgebreid assortiment en is er voor ieder wat wils. Levering gaat snel en ze bieden meerdere opties.

Alleen het telefoonnummer is onbereikbaar. Verdere goede en snelle leveringen

Prima winkel, vriendelijk personeel

Prima winkel, vriendelijk personeel

Een uitgebreid assortiment en bijna alles op voorraad. Super snel met verzenden en netjes verpakt. En dan ook nog eens de goedkoopste. Super webstore.

Overzichtelijk en duidelijk.

Snelle verzending. Naar Belgie al binne 2 Dagen ontvangen.

Lekker makkelijk besteld en snel geleverd!

Meestal ga ik naar de Kinkerstraat, ben vaste klant, maar door de lock down moet ik online bestellen. De site is prima.

Voor het eerst vanmiddag bij jullie besteld,en savonds al in huis,wat een service. Nog niet eerder mee gemaakt. Top.

Zoveel verschillende soorten en smaken. Wel moeilijk om te kiezen ;o) Snelle levering. Jammer dat PostNL niet meewerkte i.v.m. drukte.

Package not received

Ordered some juice Sunday, delivery was scheduled for yesterday checked the tracking link and saw it was scheduled for today, today i receive a mail saying that my delivery will be delayed a further one day check the tracking link and NO ETA. Why couldn't they inform me earlier so i could make alternate arrangements?? I now have no juice!

• Would you recommend us? No

Goede communicatie en snelle levering

Ik heb e-liquid bestelt en vond de vakjes met mg niet zo duidelijk, beetje rommelig. Wel fijn dat je meteen de hoeveelheid ziet die je kunt bestellen. En groot pluspunt de gratis levering boven een bepaalt bedrag. Communicatie dmv mail Ivm afhandeling vd bestelling en levering is perfekt.

Top alles voor elkaar.

Alles klopte,

Gewoon 5 sterren. Niks andere over te zeggen. Snel en goed. Website handig en goed overzichtelijk, ook via mobiel. Het is gewoon een prima plek om je e-sigaret gear te kopen!

Snel efficiënt en klantvriendelijk

Ooit eens een verkeerde bestelling geplaatst, Was zeer snel rechtgezet. Dus zeker een van de beste online shops.

Perfect bedrijf zeker een aanrader!!!!!

Snelle levering en een eerlijke prijs.

1 zin maar? Ik maak er 1 woord van! Superfantastischesnelsteengoedkoopstevapestore!

Geweldige service! Snelle verzending van producten! Veel keus en veel op voorraad! En niet onbelangrijke hele mooie prijzen! Mijn nmr 1 onlinewinkel in Nederland! Ga zo door mensen van Mr-Joy!

Mijn ervaring met jullie mr-joy voor de 1e xgoed

Ik vind de website makkelijk te bekijken de bestelling die ik hebgedaan gisteren besteld was vanmiddag afgeleverd.ik ben tevreden.

Super snelle service in deze drukke tijd

Precies wat ik besteld heb, waar ik in de winkel bijna altijd misgrijp, omdat het besteld moest worden, plus super aantrekkelijke prijs voor het geheel.

Snel, (vaak) brievenbuspakket, super!

Snel geleverd groot aanbod meestal brievenbuspakket, dus niet thuis hoeven blijven.

Ik denk dat ze correct zijn

Het is gemakkelijk te bestellen en je hebt een goed overzicht van product en wissel stukken en je kan betalen met da app

zeer snelle levering!!!

gisteren besteld vandaag binnen. super