De beste

Voor mij de beste vapeshop van Nederland. Geweldig assortiment met enorme keuze aan liquids en steeds nieuw ecigs.

Awesome shop!

I recomend this shop! Everything arranged very nice and fast!

I dont know how its working

The delivery was Good and fast I dont know how too put the liquet in the e-sigaret!!! Its leking ( hij lekt) I get liquet in my mouth, thats not the way I do something wrong dont know wat!!! Can you give me Some tips

Niks geleverd gekregen!

Er stond bij dat het pakketje in de brievenbus zou worden afgeleverd, Voor de zekerheid toch maar m’n poort wagenwijd open gehouden voor het geval ze toch een pakketje wilde afgeven...... vervolgens staat er op de site dat het pakketje is bezorgd bij de buren op nr. 14 maar daar zeggen ze niks ontvangen te hebben! Heb er al over gemaild maar geen reactie terug gehad! Erg vervelend allemaal!

Snelle verzending

In de avond een bestelling gedaan en binnen 1,5 uur kreeg ik al een mail dat mijn pakket verzonden was.

Super snel

Duidelijke fijne site. Snelle levering, keurig verpakt.

Bestellen bij Mr Joy is puur gemak

Mr Joy is snel, accuraat, volledig transparant, 100 procent betrouwbaar en informeert je bij elke stap die ze zet voor jouw bestelling. De zending arriveert bijna op de minuut af op de tijd die ze zegt dat het pakketje geleverd wordt. Topklasse. Ik bestel mijn E-liquids en pods bij niemand anders. Jammer dat ik geen aandelen heb...

Ene dag bestellen andere dag binnen, super snel

Dat ik heel snel mijn bestelling kon bestellen en de producten worden ook heel duidelijk aangegeven

Klanten service en levering van producten zijn pure ruk

Ik heb regelmatig besteld bij Mr Joy en was ook groot fan van hun web winkel. Alleen sinds kort gaat alles daar helemaal mis. Heb nu al meerdere malen producten besteld die meerdere dagen later aan kwamen dan afgesproken was, daarbij vergeten ze elke keer mijn pakketje door te geven aan DHL waardoor hij bij hun in de winkel blijft liggen. Heb inmiddels meerdere mails gestuurd naar de klanten service, waarvan de helft maar beantwoord is en de gene die beantwoord zijn heb je niks aan en het probleem wordt verder niet opgelost

Overzichtelijke website, gemakkelijk bestellen.

Pakje wordt echt snel geleverd en de producten zijn niet te duur.

Snelle levering product zoals omschreven.

Snelle service , uitstekende levering

Zoals t hoort.

Netjes optijd geleverd.

Prima maar eeuwig laat

Doen wat ze moeten doen, helaas niet telefonisch bereikbaar (beetje gek) en het pakketje is eeuwig te laat. Maar echt altijd. Goed, kunnen ze wellicht niks aan doen, maar met PostNL ipv goparcel heb je dit niet tot zelden.

Heel correct en stipt geleverd

Heel snel en correct geleverd

Top gewoon

Zeer snelle levering, overzichtelijke website

Altijd snel en beste merken

Smaakjes zijn top. De Smok nfix is een geweldige pod system. Het is makkelijk te gebruiken ook als je weinig ervaring hebt.

Snel, overzichtelijk en keurige service

Zeer uitgebreide website, veel keus en super snelle correcte levering.

Fantastisch.

De klanten service is uitstekend ze antwoorden snel. De eerste keer dat ik iets bestelde was er iets fout gegaan. Ze hebben me snel geholpen en zelfs een extra vape liquide gegeven.

Snelle levering, helaas niet altijd alles op voorraad. Verpakt in bubbelenvelop, de artikelen zakken op een hoop waardoor brievenbuspost vaak toch niet door de brievenbus past.

Prettige en duidelijke site

Super snel geleverd

Super snel geleverd voor een mooie prijs.

gewoon zoals het hoort

gewoon netjes op tijd geen schade en bestelling klopte. top bedrijf!