Altijd goed bij Mr.Joy

Bestel hier altijd als ik aroma's nodig heb, altijd de volgende dag in huis !

Geweldige service en zéér vriendelijk.

Er was een deel van de bestelling niet aanwezig in het pakket, dit kwam zo uit het fabriek, absoluut niet de fout van Mr. Joy... Snelle service en zéér vriendelijke bediening en een snelle oplossing van Mr. Joy uit. Toppie

"Hellemaal top!"

Goede en snelle service! Niks op aan te merken.

great service

As an expat new to the country, you guys did a great job delivering my goods as per my instructions. Thanks

Volgende dag in huis

Klantvriendelijk en overzichtelijke website

Deontologisch, veel keuze

Prima product en prima levering

Ik bestel hier altijd als ik liquids nodig heb. Snelle levering. (dinner lady liquids) En fysiek in de winkel wordt je professioneel geholpen. Ben erg tevreden ermee

produits parfaits et livraison rapide

produits parfaits et livraison rapide

Valhalla V2 & Asgard mini gingen nach Deutschland

Ich habe hier zum ersten Mal bestellt und wurde nicht enttäuscht, alles wurde gut verpackt und recht schnell versendet, angekommen ist alles 6 Tage nach der Bestellung. Ich bin sehr zufrieden, vor allem auch weil die Preise wirklich gut sind, in Deutschland wäre alles rund 20% teurer gewesen. Ach, und die Beiden RD's von Vaperz cloud sind eh über jeden Zweifel erhaben, etwas besseres wird man kaum finden.

Goed webshop

Snel en duidelijk

Super snel

Snel en goedkoop

Snel geleverd en goed

producten en next day delivery is on point!

heel tevreden met de next day delivery service, precies zoals wordt aangegeven op de website. ik had de bestelling iets voor 23:00 uur geplaatst en had deze de volgende dag in supernette staat binnen. fijn als je de spullen snel in huis wilt hebben, happy. ik schrijf nooit recensies, nu moest ik wel. tevredengehalte is hoog.

Top webwinkel!

Altijd voldoende voorraad en supersnelle levering! Daar kan geen andere webshop tegenop.

Altijd snel en correct!

De levering is er altijd bijzonder snel en juist geleverd. Mijn favoriete liquids zijn wel vaak uitverkocht.

Goede snelle levering

Ik bestel graag bij mr-joy maar helaas ben ik ook genoodzaakt om vaak elders een bestelling te plaatsen omdat veel producten vaak niet op voorraad zijn. Dat vind ik wel jammer.

Niet kunnen annuleren alhoewel ik het direct aangaf

Na het bestellen van een product, heb ik een uur later aangegeven deze bestelling te willen annuleren. Geen optie op de website, alleen mogelijkheid om te mailen. Dit heb ik gedaan en er is op gereageerd in de ochtend dat ze het toch maar verstuurd hebben. En dat ik maar op eigen kosten moet retouren. Beetje waanzinnig, en niet bepaald goede service.

Goede producten, veel keuze, snelle service

Vaak geprobeerd te stoppen met roken, Maar kreeg er altijd zoveel stress en vreetbuien van, met deze producten kan je stoppen en t volhouden. Veel keuze, snelle levering, hier bestellen werd aangeraden door een vriendin, en ook mijn vriend is gestopt en besteld zijn producten hier. Top service , snelle levering zelfs met de corona!

Makkelijk te bestellen en heel snel geleverd .en goede samen werking via mail .zeer tevreden

Goed als altijd

Goed als altijd

Zeer goede en snelle service

TOP

Gewoon TOP!!!

Snelle levering in een makkelijk stevig brievenbusdoosje.

Fijne, snelle service

Het assortiment mag wel vaker aangevuld worden, ik pak vaker dan eerst mis op de ptoducten die ik graag wil. De service en bereidheid goed te helpen is erg hoog.