Snel

Binnen 24 uur mijn spullen binnen.

goede levring en snel en goed koop

Goed maar slechte omschrijving!

Heb de vaporesso gen s kit gekocht In de beschrijving stond dat ik de nrg-s tank zou krijgen. Wat blijkt krijg ik de NRG-S mini Stond niet in de beschrijving.. Vape opzich goed enkel spijtig van de tank aangezien het uibreiden van deze reservoir niet mogelijk is.. dus om de 15min bijvullen

Erg goed

Altijd top, nooit problemen gehad.

Snelle service, goede producten

Makkelijk te bestellen. Dit wordt snel geleverd en de prijs is uitstekend

Gewoon top

Mijn paketje was binnen 12 uur al aangekomen alles werkt perfect! Top website!

Top service, goed assortiment

De leveringen zijn snel en waar mogelijk verpakt tot brievenbus pakketjes zodat je niet thuis hoeft te blijven. Doorgaans voldoende voorraad liquids en een nette service op het moment dat er toch iets mis is gegaan.

Excellent

Fast delivery and products always arrive in great condition as seen on website

Snel verzonden, geen klachten.

Niks aan te merken. De producten zijn hoed betaalbaar en het was snel binnen.

goede producten slechte bezorging

de producten zijn over het algemeen goed en ze hebben goede voorraad. de bezorging gaat altijd fout!! mr. joy is telefonisch niet te bereiken is ook wel een ding.

Fantastisch !!

Wij zijn super blij met de bestelde producten elke keer opnieuw, ook super blij met de super snelle leveringen ! Keep up the good work !!

Super ervaring geen enkel probleem

Reeds enkele malen besteld netjes tijdig geleverd en steeds zoals gevraagd. Top service en ervaring!

Overzichtelijke website en vlotte service

Ik heb recent kennis gemaakt met deze site en na de tweede keer dat ik een bestelling plaatste was ik overtuigd over het ruime assortiment van talrijke en diverse producten. Ook de service lijkt me uitstekend. De bestelde producten worden namelijk snel geleverd.

tevreden

Algemeen tevreden en correcte vlotte levering.

De beste prijzen en snel geleverd!

Ik heb alleen maar goede ervaring met Mr Joy. Bestellingen worden altijd op tijd geleverd en als er toch iets mis gaat dan wordt het netjes opgelost. Fouten kunnen gemaakt worden (al lag het wel aan de vervoerder, niet aan Mr Joy) maar het gaat erom hoe ze worden opgelost. De prijzen liggen een stuk lager dan bij andere webshops (bijvoorbeeld Veep, is gemiddeld 4 euro (!)goedkoper dan bij andere winkels). Alleen jammer dat Exclusig uit het assortiment is. Maar ik blijf hier zeker een vaste klant.

Perfect!

Deze side geeft mij steeds weer vertrouwen omdat je op ze kunt rekenen, Snel en netjes verpakt! Een betrouwbaar en betrokken bedrijf! Bedankt hiervoor!

Great and fast service

No-nonsense webshop. And they had caliburn g as the first in NL. Thumbs up!

Très contente

Toujours très contente quand je commande. Les produits sont très bien emballer et livrer le lendemain ou au deuxième jours de la commande. Service client très gentil répond rapidement aux questions.

Snelle acurate levering

Hoop op creatieve oplossingen in jullie branche m.b.t. strenge regelgeving. Be save!

Duidelijke website

Alles wat ik wou bestellen heb ik snel kunnen vinden

Goed en niet duur.

Overzichtelijke site, snelle levering, producten goed verpakt. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling, en zeker niet te duur. Voor herhaling vatbaar dus.

Goede producten, mooi prijsje en snelle leveringen!

Ik bestel al 2 jaar bij mr-joy en het is me altijd goed bevallen. Veel producten en goede prijzen. Grote aanrader voor de beginnende en ervaren vapers.

MR.JOY een ruim assortiment e-liquids en altijd op tijd bezorgd

Bij MR.Joy heb ik een ruime keuze uit e-liquids. De bestelling word altijd zorgvuldig en op tijd verzonden. Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening.

Very good assortment

Big choice, fast and good service.