Ging goed

Ik bestel vaker van mrjoy. En altijd is het goed! Een goeie klantenservice ook.

Supper

Trots Corona een zeer vlotte afwikkeling en levering

Top!! Goede kwalitiet voor een goed budget!

Zekers goedkoop en je krijgt er goeie kwaliteit voor terug, ik bestel hier graag!

Awesome

Excellent service, selection and experience! Very fast shipping, good quality products and really good customer service. Thank you for letting me relax knowing I will always be able to find the products I need here in the Netherlands !

perfect

Zeer snel geleverd.Zeer uitgebreid gamma en duidelijk weergegeven hoeveel er op voorraad is

Fantastische webwinkel goede producten!

Prima startersetje gekocht vorige week. Het bevalt meér dan goed. Ook de levering was uitmundend binnen de gestelde tijd :-).

Goedde producten maar levering wordt vaak vertraagt en gaat fout

Heb in eerste instantie 2 dagen langer moeten wachten nu geven ze aan dat het js afgeleverd terwijl er niks binnen is gekomen ...

Altijd ruime keuze tegen super prijzen en een snelle levering is gegarandeerd.

wat meer voorraad

Volgende dag bezorging gaat niet echt op, en ze hebben mijn smaak niet altijd op voorraad, voor de rest prima!

Hele goede website

Hele snele levering en correct!

Top ervaring!

Ik heb een aantal keer besteld en tot nu toe elke keer op tijd het pakket ontvangen. De producten zijn van hoge kwaliteit en zijn goed verpakt! Kortom, heel erg tevreden!

De keuze in Eliquids is groot in smaak maar ook de prijs! De levering is supersnel en het emailcontact wat ik heb gehad met Mr Joy was erg prettig. Ik kan het niet goedkoper vinden in mijn eigen omgeving. Als ik weer in A'dam ben wil ik ook wel eens de winkel bekijken.

Zeer goede webwinkel.

Snelle verzending, klantendienst die Uw vragen beantwoord, geen beloften die ze dan daarna niet nakomen. Veel stock enz... Ik heb het al anders meegemaakt. Conclusie TOP .

Snelle levering!

Goede prijsverhouding, en assortiment!

super ervaring met Mr.Joy

Al 6 bestellingen geplaatst en al 6 keren zeer tevreden over MR.Joy afhandeling van mijn bestelling. Pakje wordt niet altijd de dag erna geleverd, maar zeker de dag erachter, wat het ook super snel is naar mijn inziens.

perfect verlopen

goed product - perfecte afhandeling

Super website met veel keuze en snelle levering

Vondt de site proper en overzichtelijk

Zeer aangenaam en vondt alles heel vlug

In één woord geweldig!!!!! Top bedrijf!!!

TOP TOP TOP

uitstekend

goede site alles makkelijk vindbaar producten goed omschreven

Deze shop verzend zo snel! Nadat ik besteld had binnen 10 minuten een mailtje dat mijn bestelling verzonden was. Duidelijke website en fijn dat je ziet hoeveel er nog van een product op voorraad is! Super service, super shop

Supersnel en perfecte service

Al ruim een jaar bestel ik bij dit bedrijf. Vrijwel altijd de volgende dag geleverd. Slechts één keer een foute levering van twee flesjes liquid (op totaal iets van twintig), kreeg direct antwoord en alsnog de twee juiste geleverd en hoefde de andere twee niet terug te zenden.

Uitstekend leverbaar en snel

Altijd alles netjes en optijd binnen

Top service en snelle levering!

Heel snel geleverd en goede service.

Mijn RPM2 pods waren de volgende dag al geleverd. Mijn vragen werden snel beantwoord. Hele goede site.