Alles zoals gewoonlijk perfect en terug een super snelle levering. Toppie, bedankt.

Prachtige duidelijke website + snelle levering

Mr-joy heeft me verrast me deze website. Naast duidelijke afbeeldingen van elk product, worden ook de producten goed uitgelegd. De snelle levering is natuurlijke ook een groot pluspunt!

fantastisch !!!

goede prijs en snelle levering, geen loze beloften.

snel en alles aanwezig

Qua levertijd super, zoals beloofd

Altijd alles naar wens

Bestelling altijd correct en snelle verzending

Super snelle verzending

Besteld is direct verzonden

Supersnel

Super gewoon heel groot assortiment en een goeie prijs kwaliteitsverhouding! Voor 16 u besteld en steeds de volgende dag in huis! Wat een luxe!

Snelle en correcte service

Excellent

Veel van mijn bestellingen kwamen net op tijd en zoals ik wilde.

Super winkel, goede klantenservice

Ik bestel altijd vape liquids van deze site en het is eigenlijk altijd optijd. Er is eens gebeurt dat ze een verkeerd product hadden gestuurd en ze hebben gratis de juiste gestuurd

Bestelling de volgende dag binnen,goede service heb een keer verkeerde liquid besteld mocht het gelijk terug sturen en de goede de dag erna gekregen. Super winkel

Very happy customer!

I switch to E cigaret for almost a year no.Here I ordered my e-cigaret,my coils and liquids.Always on time and good quality of products.Very happy with the service.Highly recommend!

Altijd op tijd en gewoon goed

perfect !

perfect service and on so short time delivered !

Kwalitatieve producten, groot aanbod, razendsnel geleverd !

Al heel wat keren besteld, Telkens gevonden wat ik zocht (in het héle grote aanbod ;) en altijd razendsnel geleverd. Héél tevreden :)

Goeie snelle levering altijd weer!

Goeie snelle levering altijd weer!

Kortingsbon op zn tijd kan geen kwaad

Altijd super snel en correct bezorgd!

Een tijdje terug verkochten ze de koko pods van Uwell caliburn niet. En de sixlicks nic salts ook niet. Tegenwoordig hebben ze alles wat ik nodig heb en ze geven vaak ook nog eens korting! Al met al een mega fijn bedrijf!!! Ga zo door.

Met enkele klikken je bestelling in huis!

Het bestelprocedure is overzichtelijk en makkelijk. Ook de communicatie over de bestelling is uitstekend.

Lekker makkelijk en goedkoop

Vandaag bestellen morgen in huis , beter kan je het niet hebben.

Ik bestel al een aantal maanden bij mr-joy en de leveringen zijn ontzettend snel!

Snelle en correcte afhandeling

Eenvoudig en snel alles te bestellen in de webshop En de volgende dag alles al in de brievenbus

Altijd te laat met leveren

Ze beloven dat ze de producten de volgende dag leveren, maar dit gebeurd nooit. Altijd te laat.

Altijd goed!

Overzichtelijk, snel, goed verpakt in huis. Top!