I bought iqos3 duo last sunday and took it today.

I bought iqos3 duo last sunday and took it today.

• Would you recommend us? No

Overzichtelijke site met veel keuze, supersnel geleverd.

Top ervaring

Snel

In het weekend besteld en op maandag geleverd en dit met een mooie black friday korting. Tevreden dus.

Wist niet precies wat ik wou. Maar door de duidelijke info en uitleg een fijne keuze kunnen maken.

Bestel sinds enkele jaren al mijn benodigdheden hier. Prima assortiment en vlotte levering.

Fast delivery

10/10

Altijd foutloos en perfect op tijd.

In één woord: top!

Super goed

Sinds kort naar de E sigaret en op aanrader van vriendin bij Mr Joy alles bestelt.

Vlot winkelen op een overzichtelijke site tegen een eerlijke prijs en goede service.

Ik zocht een alternatief voor het roken en kwam al vrij snel bij mr-joy terecht. Ik heb eigenlijk geen enkel moment een andere site op te zoeken. Het was namelijk heel overzichtelijk, dus je vind snel wat je zoekt. Je weet ook snel of hetgeen dat je zoekt in het assortiment zit of niet. Ik heb een mooi nieuw apparaatje gevonden en lekkere liquids. Ik zocht eerst naar nieuwe Juul Pods voor mijn Juul maar die waren er helaas niet. (Ik hoor overigens graag waarom die er niet meer zijn en waar ik ze eventueel kan vinden. :)) Wat ik trouwens geweldig vind is dat je de bestelling de dag erna al in huis hebt, zo in de brievenbus. Écht ideaal, want ik wil zo snel mogelijk stoppen met roken nadat er mensen in mijn nabije omgeving ernstig ziek zijn geworden. mijn laatste punt is de prijs. Ik ben namelijk best wel tevreden met de prijs kwaliteit verhouding. Ik heb er namelijk echt veel plezier van en het kostte niet veel.

Top service,uitgebreid gamma

Steeds een top ervaring ,scherp geprijsd en een steeds ruimer assortiment,super handig vind ik ook de brievenbuspakketjes,hoef ik niet steeds thuis te zijn bij levering.

Vlot en snel. Alles ok.

Supersnel en voordelig

Alles supersnel geleverd en qua prijs heel voordelig.

snel en goed verpakt

goede service

Prima webshop, veel keuze

Goede webshop met veel keuze. Website is functioneel, maar oogt soms wat druk door automatisch verschijnende vensters die in de weg zitten en blijven terugkomen - maar wellicht ligt dat aan de gebruikte browser. Levering is netjes en vlot. Alles bij elkaar ben ik dik tevreden.

Levering vlot en voorraad prima

Uitstekend product en service

Wanneer ik een vraag heb krijg ik meteen een positief en behulpzaam.

Fantastische service altijd!!

Altijd een fantastische service bij mr-joy

top winkel

Grote keus, fijn geprijsd en al vanaf 20 euro gratis verzonden, verzending is altijd super snel. Top winkel

Super store, die MR-JOY.

Bestellingen worden zeer snel geleverd.

Excellent products and customer service

I’ve been shopping with Mr-Joy for over a year and have found the product range to be the best in the Netherlands – especially for juice. I recently filled in the wrong delivery address and the customer service team sent me a replacement without even waiting for return to sender. Overall, highly recommended!

Topzaak, snelle levering.

Super service

Snelle levering. Mooie prijs voor de producten!

Helmaal goed.

Keurig alles netjes een dag later geleverd.

Duidelijk

Het is een duidelijke site als je weet waarnaar je moet zoekem