Goede prijs en snelle levering!

Mijn 1e bestelling bij mr.joy,ze hebben er een vaste klant bij.

Top levering en kwaliteit!

Altijd op tijd en een ruim assortiment.

Veel keuze, snelle bezorging

De winkel heeft een ruim assortiment. Net zoals de vorige keren werd de bestelling een dag na de besteldatum al bezorgd. Zeer tevreden met deze shop!

De bestelling was er snel

Bestelling is goed gegaan, de bestelling was na 1 dag geleverd. Enige nadeel is dat de site niet altijd even overzichtelijk is.

Gewoon super snelle service

1 x een lange levering gehad maar heb contact gehad en een vriendelijke meneer is er achteraan gegaan. Dus helemaal top

Altijd snelle levering

Top, helemaal blij mee!

Zeer snelle levering, binnen één dag ookal woon ik in België. Geen schade, levering compleet. Prijzen schappelijk, e-mails zijn informatief zonder storend of overdreven te zijn. Ga hier zeker meer bestellen.

Mr joy is niet duur en goede service

top service

Al een paar keer besteld en is altijd volgende dag in huis zoals op de site vermeld staat. Top!

Snelle levering en goede service.

De beste

Heeeel snelle levering.

Super fast

Have not tried the product yet, but they have sent my order almost instantly! Great service options!!!

Erg goed; zo wel betreft informatief als service verlenend

Erg goed; zo wel betreft informatief als service verlenend. Ben erg te vreden met de producten en jullie service.

Top service en komen na wat er gezegd word.

Ruim assortiment reageren snel op vragen en bezorgd altijd op tijd.

Goede levering en kwaliteit

Goede levering en kwaliteit van mijn bestelling. Daarnaast is mr joy ook vaak goedkoper dan elders.

Goede kwaliteit en uitgebreid Assortiment

Veel verschillende producten merken,smaken enz en breed assortiment met snelle levering

Altijd optijd en kwaliteit

Altijd snelle levering, meer dan genoeg keus, en leuk geprijsd.

Gewoon goed.

Het is gewoon goed. Bestelling meestal binnen een dag binnen. Alles is er wat er besteld is, ik bestel vaak menthol in 2 sterktes van het zelfde merk maar nog nooit iets fout gegaan. Conclusie gewoon goed.

Gewoon super

Perfecte afhandeling bestellingen

Eerste keer besteld, top

Eerste bestelling hier geplaatst, snel geleverd. Zeker een aanrader!

Flawless website. Able to just re-order from previous order. Easy delivery.

Spoedige levering en makkelijk te bestellen

Snelle levering en super services! Al meerder dingen besteld en altijd tevreden

Heel tevreden van mr joy.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en bestelling snel in huis