Altijd veel keuze en ruimschoots op tijd binnen

Er is altijd veel keuze en veel merken van te kiezen. Wanneer ik bestel is het bijna altijd op tijd binnen en geen last gehad dat iets later toch niet op voorraad was.

Zo moet online shoppen zijn!

Overzichtelijke webshop, veilig betalen en supersnelle levering.

Top shop

Grote catalogus, goeie prijzen, snelle levering.... Aanrader!

Snelle levering en overzichtelijke site.

Goede ervaringen met mr joy. Snelle levering en makkelijk te bestellen. Ik bestel heel regelmatig bij mr joy.

Goede ervaring

Alleen DHL vind ik een stuk minder goed.Een dag te laat en ik woon in een flatgebouw met lift op de tiende verdieping.De bezorger van DHL was te beroerd om het aan de deur te bezorgen.Vond ik erg slecht qua instelling.Ik zou maar eens met ze overleggen want dit is niet de eerste keer dat ze te laat zijn.

Vandaag bestellen morgen in huis zoals het hoort.

Ik vind dat ik snel een bevestigings email terug heb gekrege.

Snel en duidelijk email gekregen met wat ik besteld heb. Overzicht van wanneer ik het kan verwachten op de post!

Vandaag besteld, morgen in huis!

Alles is meestal op voorraad en als het echt nodig is zelfs dezelfde avond in huis!

Klant is koning

Mijn ervaring is uitstekend, zelfs na een lange periode zonder e-smoker ben ik teruggekeerd. De service is uitermate uitstekend zoals ik mij herinner 3 jaar terug. Ondanks dat mijn favoriete merk Farmer Dean ontbreekt uit het assortiment heb ik geweldige steun ontvangen van de klantenservice. Zij hebben mij kunnen informeren over de reden, wat ermee is gebeurd, zij hebben ook mij aanraders gegeven en een lach op mijn gezicht. Mijn vraag is positief ontvangen en vlotjes in behandeling genomen. Uitgebreid hebben zij mij geholpen met alternatieven en het assortiment is gelukkig zo breed dat er genoeg keuze is. Voor beginner als ervaren e-smoker gebruiker is mrjoy de beste website, niet alleen overzichtelijk, soepel en klantvriendelijk, maar ook een goed doordacht bedrijf voor de consument met design. -Een ontzettend tevreden klant

Duidelijke website en snelle levering van de producten.

Goede en duidelijke website , een hoop producten betreffende de e-sigaret en de e-sigaretten zelf. Niks meer aan doen. De levering ook keurig en snel zoals de website ook vermeld. Helemaal top !!

Geweldige topservice

Nog nooit problemen gehad, steeds goede service.

Perfect!

Zowel prijs/kwaliteit als levering zijn perfect..

Geen op- of aanmerkingen. Prima dus

Zoals elke bestelling weer helemaal top

Niks op aan te merken.

Snelle levering, goedkoop en een goed product

Perfect. Goedkoop en snel.

Top !

Al meerdere malen besteld, altijd heel vlot en correct verlopen. Kan niet beter !

rookwinkel is een top winkel

rookwinkel is een mooie verzorgde winkel met veel aan bod voor iedereen wat je zoek en allemaal verschilende smaken en spot goedkoop dus als je van het roken af wil ga naar rookwinkel hier is de aanbod heel groot en een mooie winkels hebben ze als je echt een mooie winkel wil hebben moet je naar denhaag en ze geven jou een goede keus en een uitleg van alles wat voor roker je bent en ga zo maar door dus ga naar rookwinkel.nl ze zijn heel klant vriendelijk en heell spontaan

Bis jetzt läd sie nicht richtig

Porto für so kleines Brief paket sehr teuer

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Razendsnel en tevens foutloze service!

's avonds besteld en inderdaad de volgende dag al door de brievenbus thuis!

Duidelijke product omschrijving en snelle levering

Duidelijke product omschrijving en snelle levering. Alleen dat er in de mail waarin om een review wordt gevraagd staat dat er 5 keer maand een bon wordt verloot van 1000 euro, daar zal wel een komma missen mag ik hopen (anders moet ik zelf een webshop mee beginnen ofzo, dat ga ik er niet doorheen dampen ^^)

wederom goede service

Ik had coils nodig, na enig speurwerk toch maar weer uitgekomen bij mr. joy. zaterdagavond laat had ik ze besteld, maandag middag netjes bezorgd.. Geweldig!!

Steeds overzichtelijk en snelle levering

Nooit problemen, goede communicatie, aanrader!

Gewoon geweldig !

beste online vape verkoper ! altijd geweldig en hulpzaam ! koop al heel lang bij MrJoy nl en ben super tevreden . Robi

Altijd optijd en correct

Altijd optijd en correct en je hoeft er meestal niet voor thuis te blijven.

Duidelijke website, goede communicatie en snelle levering. Wat wil je nog meer.

De titel zegt eigenlijk al genoeg. Ik bestel regelmatig bij Mr-Joy en mijn bestellingen worden altijd snel geleverd. De informatie welke je krijgt tijdens een bestelling is ook top. Niets op aan te merken eigenlijk. :)