top site, correcte leveringen eenvoudig en snel.

Bestel regelmatig mijn vape spullen online, dit al gedurende 2 jaar. Altijd tijdig en juiste leveringen ontvangen. De site is goed opgesteld en makkelijk te lezen. Over de produkten wordt de juiste info verstrekt. keep up the good work guy's

Snel en professioneel

MR joy erg fijn en vriendelijk le webside

Snelle en correcte levering. S'avonds besteld, dag later brievenbuspakket. Ook qua keuze genoeg aanbod in het assortiment van liquids. Tevreden klant!

super

altijd een goeie service en snelle bezorging

Mijn favoriete winkel

Nooit geen problemen gehad tijdens bestellen.Wel een product defect na een maand.Hiermee langs de Haarlemmerstraat gegaan.Na uitleg van medewerkster dat ik het eigenlijk had moeten opsturen heeft zij omdat ik er helemaal naar toe was gegaan het product omgeruild.

Super snelle service

Ik ben zeer tevreden over Mr. Joy. Goed op de hoogte gehouden via email & er wordt altijd keurig op tijd geleverd.

Snel en goede service

Mijn bestellingen voor 21uur geplaatst en volgende dag al in de bus , ook dankzij post . Nl

Zeer goed !!

Zeer goede service ! Savonds besteld en de dag erna in belgie !! Top service

Great

really nice fast delivery

Super snelle levering

Avond tervoren besteld dag daarna geleverd zeker tevreden met de service van het mr joy team hartelijk dank

De winkel is goed en betrouwbaar

Altijd snelle levering, snelle reactie,Maar aroma en basis het is snel op er moet voldoende op voorraad zijn.

Toppie!

Betrouwbaar, snel en goede kwaliteit

Altijd een snelle levering, nog nooit problemen mee gehad. Super!

Perfecte service en levering. Waarvoor dank

Zie hierboven

Super snelle levering

Altijd snelle leveringen en meestal de voorraad op peil

Prima webwinkel

Klant sinds een jaar en mijn vaste plek voor liquids and coils. Leveringen steeds op tijd en goed in orde.

Betrouwbaar

Geen poes pas. Snel de volgende dag in huis!! Tip: eventueel een handleiding voor beginner mixers?

Snelle levering, duidelijke website

Snelle levering! Altijd tevreden met de producten. Veel keuze in assortiment.

Ware ist soweit Top!

Diese zwei Punkte halten mich persönlich davon ab, 5 Sterne zu geben.. Ab einem gewissen Betrag oder einer häufigen Bestellung, wäre ein kleiner Rabatt ganz nett. Die Versandzeit variiert leider teilweise sehr extrem. Klar, dass der Versand nach Deutschland nicht zum darauffolgendem Tag erfolgt, aber habe trotz vorrätigem Lagerbestand und PayPal Zahlung schon bis zu 14 Tage auf erhalt der Bestellung warten müssen. Die Letze Bestellung hatte auch nach Zahlung 9 Tage gedauert, bis sie bei mir eintraf. Wenn man mit seinem Liquid kalkuliert, wie und wann man neu bestellt, schon großzügige 5-6 Tage für den Versand einplant und es 14 Tage wurden, ist das ganz klar ein großes Manko.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Supersnelle levering

Altijd supersnel geleverd. Veel keuze in liquids en e-smokers. Prima service, snel antwoord bij vragen via mail. Kortom: aanrader!

Super snel en duidelijk

Altijd voor 23:30 besteld volgende dag in huis . Overzichtelijke site hulp waar nodig kan je contact opnemen en helpen je graag met passend advies . In 1 woord top

Uitstekend , zeer goede service.

Doe zo voort .

Super producten!

Heel vriendelijk in de winkel met goede uitleg en ze nemen alle tijd voor je. Ondertussen een maand gestopt met roken en stiekem een gewoon sigaretje geprobeerd maar smaakte totaal niet meer. Al 20 jaar een roker en dit is echt top om te stoppen!

snel, handig en vooral gewoon relaxte webshop.

handige pagina zowel op de computer als de telefoon en ja meer is er niet echt. Eerlijke prijzen en bestel hier al langer en is volgens mij gewoon de beste webshop voor vape spullen in heel Nederland. In principe alleen maar pro's en geen con's dus waarom dan niet mr-joy gebruiken.