Het bevalt mij erg goed

Ongeveer 2 en half jaar geleden rookte ik sigaret gestopt. Al 2 en half jaar geleden besteld ik e-sigaret en het bevalt mij erg goed. Het ruikt lekker geuren, verder nu nog steeds blijven e-sigaret bestel ik verder.

Superfantastico

Goede omschrijving van 't product (info is belangrijk).en supersnelle levering ,heb ik nog nooit meegemaakt.'s avonds om 20u30 besteld , dag nadien (op een feestdag dan nog)om 15u had ik mijn bestelling al in huis.super service.Dank u.

Altijd snel geleverd.

Nog nooit problemen gehad. Vandaag besteld morgen in huis ook bestellingen vanuit België. Bedankt hiervoor,

Goede service.

Alleen dhl komt nooit de volgende dag

Prijs/kwaliteit top!!

Makkelijk besteld, de volgende dag in huis (belgië). Goedkoopste site die ik ken.

Top winkel

Snelle levering, goede prijzen en de service is TOP

Fast delivery, thanks

in 1 woord "Geweldig"

Van MR.JOY zouden andere aanbieders nog wat kunnen leren. Hoewel er veel bedrijven adverteren met "Snel geleverd", zijn er maar weinig die het ook echt waarmaken. Ik had mijn bestelling van 2 E-smokers en diverse liquids belachelijk snel thuis. Nu zullen er mensen denken dat daar de prijzen dan ook wel naar zullen zijn maar zelfs dat is niet het geval. Na vergelijking met vele ander sites zijn ze met de meeste producten goedkoper of in ieder geval niet duurder dan andere. Wat mij betreft een Top Bedrijf.

Super overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

Ik vond meteen waar ik naar op zoek was en de levering was verbazend snel. Dank je wel mr-joy team

Correcte en snelle service

Meestal een dag na je bestelling al in huis , ook de betalingen zijn veilig via je eigen bank

I ordered a Caliburn G and a few juices, that same night I got the package delivered to me. The whole experience was easy and I'm very happy with the products, recommended!

Altijd zeer keurig op tijd geleverd!!

Helemaal goed

Duidelijke website. Voldoende keuze en snelle levering.

super service

Ben heel tevreden

Super snel bezorgt

Kan iedereen aanraden daar te bestellen Prima Service

als er iets mis gaat merk je pas hoe de service echt is en die is dus heel goed. Snelle en heel goede oplossing geboden.

Altijd snel

Als je besteld is het eigenlijk de volgende dag binnen! Je kan er altijd op rekenen dat ze op tijd zijn. Goede service.

Good

Overall good place to shop, next day delivery, only problem is that stock is not full.

Snelle levering en perfecte service

Geweldig!

Nog nooit problemen gehad, altijd snel en keurig geleverd!

Altijd goed en snel bezorgd.

Altijd goed en snel bezorgd.

heel veel joy met mr joy

altijd makkelijk,en snel besteld en ontvangen.

Heel goede service

Heb al bij meerde besteld maar Mr joy is mijn vaste adres nu al een tijdje ongeloofelijk hoe ze het doen vandaag om 23u30 dag er na in huis elke keer op nieuw doen beter als bol.com super tevreden van