zeer goed!

we zijn zeer tevreden bestellingen zijn goed verpakt en worden snel geleverd. op vragen wordt heel goed en snel geantwoord.

Alles altijd netjes op orde en snel geleverd

Vlotte service

De Dampshop waar je op kan rekenen!

Mooie handige website, snelle levering. Goede prijs/kwaliteit en goed verpakt. Meestal de volgende dag al in huis (voor België). Je vind altijd wel iets voor jou, in het grote aanbod! Zéér tevreden over de service,Toppie gewoon! Bedankt Mr. Joy

Snelle en betrouwbare service!

Als 1 van de weinigen nog mijn product op voorraad en super snel ontvangen.

Goede kwaliteit van producten tegen eerlijke prijzen

Het ruim assortiment op de site is niet alleen kwalitatief, maar ook nog eens zeer eerlijk van prijs. Snelle levering en goede klantenservice.

Uitstekende service

Altijd snelle levering en correcte en snelle afhandeling van bestellingen

Alleen maar pluspunten over da ganse lijn.

Makkelijk bestellen, snel verzonden en goed contact als dit nodig is

Super Tevreden

Ik vind het een hele fijne goede website. Duidelijke communicatie. Supersnel geleverd Altijd. Betrouwbaar! Dank je wel mr.Joy

Snelle reactie op mails/ maar volgt levering beloften niet

op 21:30 besteld zodat het volgende dag in huis zou komen maar geen tracking nummer of niks gekregen dan stuur ik een mail met een snelle reactie terug. Zegt pakket word volgende dag geleverd. Volgende dag (vandaag) staat op postnl dat het pakket morgen pas word geleverd en dat nog met €5 verzendingskosten had beter dan ergens anders kunnen bestellen.

Niks op aan te merken

Gemakkelijk priduct gevonden. Alles wijst zichzelf uit. Website is ook heel gebruiksvriendelijk. Er staat overal vokdiende uitleg bij. Snelle afrekening en bezorging!

Het had beter kunnen zijn

De website was niet overzichtelijk, de aroma's zijn niet van de allerbeste kwaliteit terwijl ik niet de goedkoopste heb besteld en de coils waren wel gewoon prima.

Alles op tijd geleverd zoals afgesproken .

Goed en snel

Veel keuze, snelle levering

Veel keuze en de levering is snel. Af en toe mist mijn favoriete smaak, maar ik heb genoeg alternatieven om uit te kiezen. Als er iets mis is, word je gelijk goed geholpen.

Heb meestal mijn bestelling de dag nadien al in de bus

gewoon goed

goede service

overzichtelijke uitgebreide dampshop

mooie prijzen en een zeer uitgebreid assortiment, snelle verwerking, niks op aan te merken! zal hier zeker nog bestellen!

Website, keuze, kwaliteit en levering top!

Website, keuze, kwaliteit en levering top!

Perfecte levering. Prima service

easy to order and delivered

very easy to order and many options to choose variety of liquid but some times too difficult to choose. delivery is quick and easy to trace and packaging is also very nice so it can be put into letter box so no need to visit parcel point even i am not at home.

Vrijdag besteld, zaterdag netjes geleverd Top service , bedankt!

Super snel en degelijk verdergeholpen

Ruime keuze met ruime uitleg over het product En een super snelle levering zo als beloofd

Supersnelle levering

Laatste coil in gebruik genomen. Maar snel bestellen in de hoop dat met de huidige drukte mij bestelling niet te lang achterblijft. S anderendaags tot mijn grote verrassing al hier. Echt supersnelle levering en goede producten voor ieder wat wils.