Mijn bestellingen worden vrijwel altijd super snel geleverd. Eenmaal was mijn pakket zoek, en toen werd mijn bestelling opnieuw geleverd met nog extra een flesje liquid, voor het ongemak. Ga zo door, Mr Joy.

Ik kon alles makkelijk vinden.

Alle producten meteen gevonden, jammer dat je met het bestellen niet meteen de hoeveelheid aan kunt geven.

Goed assortiment en snelle reactie

Ruim assortiment, duidelijke website en fijne snelle reactie op je bestelling. Nu hopen dat DHL doet wat er verwacht gaat worden.

Voor ieder wat wils

Groot assortiment voor alle prijsklasse

Zoek, vind, bestel, vape away

Veel makkelijker kan het niet! Grote selectie, veel betaalmogelijkheden, snelle levering in de brievenbus. Simpel.

Goed assortiment, snel geleverd

Al vaak bij mr-joy besteld, altijd een goede ervaring gehad. Altijd snel geleverd!

De bestellingen worden razendsnel verzonden. Ook de optie om het dezelfde dag te ontvangen is heel erg fijn, zeker in deze tijd als je minder de deur uit gaat.

Super aanbod en snelle levering

Goederen altijd de dag daarna geleverd en een heel compleet aanbod.

Stipt en correct

Heel correct en vlug geleverd

Gewoon super snelle service

Een vlotte en goede service ook een goed en uigebrijd overzicht wat je kan kopen en of er nog voorraad van is

Prima snelle service !!!

Accuraat en snel !!!

Overzichtelijk

Fijne overzichtelijke site met veel suggesties

Zeer goede sercice!!

Altijd optijd in huis. Ruim assortiment en heel belangrijk zeer vriendelijk en bekwaam personeel. Nemen de tijd voor je als je vragen hebt en geven goed advies

Snelle en goede service

Supersnel, goed verpakt en heldere informatie!

Mr Joy maakt het inderdaad een 'joy' om te bestellen! De site is duidelijk, overzichtelijk. De prijzen zijn bijzonder redelijk, zeker voor de kwaliteit die je krijgt. Ik heb dezelfde liquids nu voor de 2e keer besteld, gelijk een setje coils erbij gedaan, jullie gaan onze vaste adres worden voor onze vape-hobby! Hopelijk blijven de smaakjes erin, want ik zou de Cotton Candy van Loaded niet willen missen! Dank voor de fantastische service, de snelle verzending en jullie zéér uitgebreide assortiment!

Duidelijk en goed

Duidelijke site, goed van opzet en leuke prijzen.

De beste site. Zeker een aanrrader voor elke damper!

Ik heb me dood gezocht naar een site die in het algemeen van kwaliteit en prijs mijn verlangen volstaat. Tot ik Mr-joy tegen kwam. Vlot en vriendelijke service. Correct en goed van prijs en een snelle levering. Zeker een top site !!!!! Bedankt mr joy Mvg jim

Super goed bedrijf

Zeer goede ervaring met mr joy bestel er al jaren zeer tevreden.

Snelle levering, goede service

Zeer snel geleverd (de enige aanbieder die zo snel kan leveren) ruim assortiment en overzichtelijke (mobiele) site.

Zeer tevreden een uitstekende service!

Steeds weer een uitstekende service . De verzending is super snel . Zeer vriendelijk en behulpzaam bij een foute bestelling. Doe zo voort !!!!

Makkelijk, eenvoudig.

Website werkt eenvoudig en per merk kun je zoeken wat je nodig hebt. Afhandeling van betalen verloopt eenvoudig en je ontvangt direct een mail ter bevestiging van zowel de betaling als van de bestelling en ook wanneer het pakket verzonden wordt. Ontvangst in 9 van de 10 keer de volgende dag.

Prima bedrijf met goede levering

Precies zoals een modern bedrijf het zou moeten doen.

Awesome

Most times has been great

Mijn eerste ervaring bij dit bedrijf. Een paar uur geleden besteld en het pakket is al onderweg. Grote keuze aan liquids en een duidelijk zichtbare voorraadindicatie.