TOP bedrijf!!!

Altijd een snelle en goede levering .

Always available and always on time

Mr-Joy always have in stock the products I look and delivery is always on time (even on Sundays). The only time I had to send them an e-mail with a question, I received the answer less than 20 minutes after I sent the e-mail with the full answer and a very satisfactory one. Congratz to Mr-Joy team, amazing service!!!!

top site

top site !!!!! alles gezegd in 1 woord . TOP

Overzichtelijke website, bestelling volgende dag in huis

Ik vind de website wel overzichtelijk. Mijn bestelde producten waren op voorraad en had ik de volgende dag in huis. Top!

Super goed

Heel gedetailleerd en professioneel

good prices and fast delivery

wide range of different products, great service and nice quality

Goede en snelle service . Leuke producten.

top-winkel

snelle afhandeling van je bestelling en dit ook op zondag. mr-joy heeft steeds veel producten van verschillende merken op voorraad.

Zeer professioneel & snelle service

Prima. Alles precies gegaan zoals Mr-Joy had belooft. Daar hou ik van !

pakje is altijd optijd, zeer vertrouwelijk

zeer vertrouwelijk

Awesome experience!!!

Awesome experience!!! Amazing service!!!

Vlugge levering

Toppie

In een woord fantastisch

Altijd zeer tevreden

Snelle levering en de juiste producten.

Mr-joy

Eerste bestelling komt snel thuis Goede service ....

Maakt belofte niet waar

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen

uitstekende service

ik had een foutje gemaakt in mijn bestelling maar da's m'n eigen schuld de opvolging en levering van de bestelling gaat zeer vlot en snel

Enorme keuze, snel geleverd en perfecte service

Kan niet makkelijker, groot assortiment voor elk wat wils! Het zit 'em in de details: bij elk toestel staat helder uitgelegd welke coils erbij passen!

Goede service, snel geleverd

Producten conform bestelling geleverd binnen 24 uur.

super snelle en goede service!

Ik vind de site makkelijk te gebruiken de service is goed en producten perfect, er hoeft niks mee over deze supersite gezegd te worden.

Heel tevreden

Trage levering en matige kwaliteit

Same-day delivery kwam de volgende dag pas aan, W01 pods verbranden al snel na 1-2 keer vullen wat ik niet gewend ben. E-liquids wel perfect.

Goede service, goede producten.

Goede levering

Overzichtelijke site en prima op tijd geleverd!