Super Service

Will order again

Snel en betrouwbaar

Het pakketje kwam aan de volgende dag.De liquid is ook niet duur echt een aanrader

Een snelle levering en topproducten, merci Mr-joy.

Ik was verwonderd van de snelle levering, en de producten zijn klasse . Merci.

Goede prijs en een razendsnelle levering.

Je krijgt nooit een 2e kans voor een 1e indruk.... nou die 2e kans hebben jullie ook niet nodig. Mijn eerste ervaring met mr-joy was alleen maar positief te noemen. Ik moet wel zeggen dat het hierbij alleen maar ging om een bestelling van E-liquids. Vooral de stiptheid waarmee mijn bestelling is afgehandeld, de snelheid van levering en de berichten die mij constant op de hoogte hielden van de status van mijn bestelling heb ik als zeer positief ervaren.

Mijn ervaring is heel goed!

Bestel zelfde dag nog verzonden...is ok

Keuze

Veel keuze maar mag nog uitgebreider !

Top Abwicklung

Prima Anbieter

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Gewoon goed, snel en efficiënt

...

Tiptop

Uitstekende firma zeer vlugge levering me happy

Voorbeeldig!

Een prachtige, praktische webshop, uitgebreid assortiment (met aanduiding van voorraad!), zeer competitieve prijzen en levering in minder dan 24 uur. Wat kan je nog meer wensen?

Overzichtelijk

Duidelijk en overzichtelijk En voor een redelijke prijs

Topbedrijf met topkwaliteit spul

Heb 2 maal een bestelling gedaan, zeer snelle levering, prijzen zijn goed en topkwaliteit. Een aanrader dus.

Fijne website, veel keuze, snelle en duidelijke verzending

Heel fijn dat er bij de liquids en aroma’s in 1 oogopslag te zien is welke smaken er in zitten (vaak gekke liquid namen waarbij je geen idee hebt waar het naar moet smaken). Goed dat je kunt zien wat de voorraad is! Zoektermen werken goed

Goed product

top site en snel leverbaar

Alles wordt snel geleverd. Grote soortement, mag meer natuurlijk :) Goed bedacht met niet wachten tot het komt maar in de brievenbus formaat te doen.

Tevreden met de snelle levering vond wel dat de verpakking veel te groot was voor het product wat verzonden werd...zonde

a very good store with excellent customer service

not the first time to buy from your store and very happy with the service I'm getting.

Goede site

Heb nog niets ontvangen, was nog te vroeg en kan dus nog geen oordeel geven.. Vriendelijke groeten, Eduard Decrock

Perfect und schnelle Abwicklung

Perfect und schnelle Abwicklung werde wieder den online Service nutzen und empfehlen

Toppie

Snel geleverd en alles correct

Ik heb zondag een vape besteld en dinsdag al binnen gekregen. Verkeerde bestelling geplaatst van 1 product en terug sturen gaat ook vlot. Ik blijf bestellen op deze site!

Top site

Zeer overzichtelijke site, ruime keuze en altijd correct.

Super snel en goed

Mooi dat het bij jullie wel te krijgen is zo kun je smaken uitproberen

Overzichtelijke site en snelle levering. Na bestellen en betalen heb je snel de link met de verzendcode binnen. Top service dus

super service

Gisteren besteld vandaag in de bus super!!!