Top website.

Ik vind het een hele fijne site! Er staat veel informatie op. Heb een leuke vape bij jullie gekocht!

Snelle en correcte levering!

Snelle en correcte levering!

Geen problemen

Snelle levering en goede kwaliteit e-liquids

Het is een eerlijke webshop

De

Supersnel en correct

Heel fijn, zoals het hoort

Snelle levering alles in orde

Binnen de dag geleverd wat ik zocht. Mijn complimenten

Service en snelheid

Gemakkelijker kan het niet. Prima de luxe

Vlot, volledig en makkelijk gedaan

Ik heb mijn producten snel kunnen vinden, de categorieën zijn duidelijk en binnen no time was ik klaar. Ook alle info na het bestellen is volledig en duidelijk.

Pierwszy kontakt z mr-joy

Pierwsze zamówienie u mr-joy. Przesyłka od razu nadana po zatwierdzeniu płatności. Szybko, sprawnie i na temat.

• Poleciłbyś nas? Tak

Duidelijke website, snelle levering

Altijd supersnel verzonden en altijd voorradig!

Elke dag top,

Ik vind de website goed

Jammer dat de filter om bv prijzen te sorteren, onderaan de pagina staat.

Zeer snel en correcte levering

‘S avonds besteld, keurig andere dag bezorgd!

Altijd goed geregeld!

Het grootste aanbod in e-liquid, altijd snel geregeld en altijd snel in huis! MrJoy is nummer 1

Snel geleverd voor een goede prijs!

Ik kocht in totaal 100ml liquid in de smaak aardbij, drie verbrandelementen en een leeg vulflesje van 120ml. Dit was allesbehalve duur, en ook nog eens heel snel geleverd. Supergoede service! Bedankt!

Mijn bestelling een dag later al in huis. Goed verpakt. Uitstekende service.

Snelle bezorging alles erin

Heel fijn snel in huis. Volgende dag in huis ook. Altijd fijn zon bezorging. Veel keuze en alles zat erbij

Uitstekende service!

Nooit een probleem, komt de afspraken altijd na!

Snelle levering top producten

Helemaal goed!

Komt afspraken na. De bestelling de volgende dag in huis

Gister avond laat besteld en vandaag in huis

Super dat het zo snel gelever kan worden! Nu de shake en vapes weer naar nederland versturen en jullie krjjgen 6 sterren XD

Top store

I always order liquids for my e-cigarette from this store. Could not find a better place for it.

Prettige ervaring

Alles was makkelijk te vinden, vond het wel jammer dat er geen info was over het product. Voor beginners zoals ik zou dat super prettig zijn. Het meest prettige was dat er zoveel opties was en ook mooi verdeeld!

Goede webshop met de juiste beschrijving van hun producten.

Snelle levering naar België en zeer scherpe prijs. Voor mij persoonlijk zijn de aroma's de way to go.